Fortsatt ikke i toppform

Ryan Babel erkjenner at han fortsatt har et stykke igjen til toppformen, og er spent på om han får starte søndagens kamp mot Chelsea.

Ryan Babel innrømmer overfor Sky Sports News at toppformen fortsatt er et stykke unna, etter at han i går var tilbake i spill for Liverpool etter ankelskaden han pådro seg i Nederlands landskamp mot Norge. Den hurtige hollenderen erstattet Steven Gerrard mot Atletico, og fikk en halvtime på banen.

Liverpool er nå ubeseiret på de 16 siste kampene, og sist man tapte var mot Chelsea på Stamford Bridge i Champions League i vår. Søndag reiser de røde igjen til Londons vestkant for å møte samme motstander.

- Vi vil få se hvordan vi ligger an når vi møter Chelsea på søndag. Vi er litt uheldige som har en del skadeproblemer, og selv er jeg fortsatt ikke 100% i form, uttaler Babel.

- Men vi kan ikke bruke det som unnskyldning. Vi får se hva som skjer på søndag, legger han til.

Selv er han meget usikker på om han blir med i startoppstillingen mot Chelsea, men insisterer på at han er rede til å ta den rollen Rafael Benitez måtte tildele ham.

- Jeg føler meg ikke sikker på å få starte kampen, men dersom manageren trenger meg er jeg klar.

- Selvtilliten i spillergruppa er veldig høy for øyeblikket, og dersom vi skulle klare å slå Chelsea vil den øke ytterligere. Vi får se hva som skjer.