Fra Wrexham til Liverpool

Ledereren for ungdomsavdelingen i Wrexham har akseptert et jobbtilbud fra Liverpool. Voronin finner seg til rette i Berlin. Ung brasse linkes. Aurelio fyller år. Få billetter igjen til PSV.

Høyt respekterte Steve Cooper går fra jobben som leder for ungdomsavdelingen i Wrexham til Liverpools akademi, melder North Wales Daily Post.

Cooper har vært involvert i Wrexham de tolv siste årene, først som spiller, så i trenerteamet, og så som sjef for ungdomsavdelingen.  På bakgrunn av hva han har utrettet i nord-Wales har han altså fått et jobbtilbud innenfor Liverpools talentsatsning.

- Jeg har måttet tenke og tungt på overgangen, men det var rett og slett bare noe jeg ikke kunne takke nei til. Det verste med å forlate jobben var å fortelle de unge spillerne vi har i klubben, for jeg har vokst med dem og du får et forhold til dem so mer vanskelig å bare bryte, sier Cooper til avisen.

- Wrexham er en stor del av mitt liv. Jeg bor i byen, og vil fortsette med det. Barna mine ble født her, så det er et stort steg for meg. Det er et spennende tilbud fra Liverpool, men føles også trist at jeg skal forlate en klubb jeg føler meg del i, avslutter den nyansatte.

Voronin finner seg til rette i Berlin
Andriy Voronin ble aldri noen suksess da han kom til Liverpool på bosmanovergang fra tyske Bayer Leverkusen. Sesongen etter han ankom forsvant han ut igjen på lån, og Hertha Berlin ble hans neste stoppested. Ukraineren med den karakteristiske hårmanken er begeistret for Premier League, og hadde det moro i sitt år der.

- Laget ønsket meg godt velkommen, og jeg liker byen. Jeg hadde det ganske gøy i Liverpool, men kom til Hertha Berlin for å få så mye spilletid som mulig, sier Voronin i dag til Die Welt.

- Jeg lover å gjøre mitt beste for at laget skal lykkes. Hertha spiller i Bundesliga, UEFA cupen og den tyske cupen denne sesongen, så vi kan ha det mye moro denne sesongen.

- Premier League må være den beste ligaen i verden for øyeblikket. Det er mange sterke lag og mange høyt profilerte spillere der.

Ung brasse linkes
Rafa Benítez skal være interessert i å få inn en fjerde brasilianer i troppen. Spilleren det er snakk om er Sao Paulos forsvarer Aislan.

Den 20 år gamle midtstopperen er den høyest verdsatte av juniorene som har kommet opp i San Paulo de siste årene, og har en utkjøpsklausul på 10,5 millioner pund. Spillerens agent forteller i dag at det var interesse fra Liverpool mens overgangsvinduet var åpent.

- De (Liverpool) viste interesse de siste par månedene mens overgangsvinduet var åpent. Nå er ting vanskeligere å få til, ettersom overgangsvinduet er stengt i Europa, sier agent Paolino Oscar til brasilianske UOL Esporte.

Liverpool skal ha blitt kjølige når de fikk høre om eiersituasjonen for spillerrettighetene på spilleren, som blant annet sa at man måtte betale 30% over overgangssummen til Aislans tidligere klubb.

Agenten sier videre at hans klient ønsker å spille i Europa, men ikke vil kreve å bli solgt dersom Sao Paulo ikke ønsker det.

- Det er i Sao Paulo sine hender, og de tar avgjørelsen. Dersom Aislan får beskjed om å forlate, så er det i orden, men om ikke kan det også være bra. Jeg har respekt for klubben og derfor er det klubben som må ta avgjørelsen.

Spillerens fulle navn er Aislan Paulo Lotici Back, men bruker fornavnet sitt som kunstnernavn. Han er født 11. januar 1988 i Realeza, og er en høyreist spiller med sine 193 cm over bakken.

Aurelio fyller år
Fabio Aurelio er 29 år i dag. Den skadeforfulgte venstrebacken gjorde en meget god kamp mot Manchester United tidligere denne måneden, men har slitt med en ny skade siden da.

Vi håper å se brasilianeren snart tilbake på banen, og gratulerer med dagen!

Billettinfo for PSV
Billettkontoret på Anfield skriver i dag på Liverpoolfc.tv at hjemmemøtet med PSV Eindhoven ikke har blitt helt utsolgt. Det er noen billetter igjen på Anfield Road End, og halvparten av de ledige er med dårligere utsyn. Billettene koster 39 pund, og vil være tilgjengelig for alle fancardholdere i morgen kl 09.30 norsk tid. Billettene vil kun bli gjort tilgjengelige online på http://www.liverpoolfc.tv/tickets eller gjennom telefonbooking med kredittkort - tlf (0044) 870 220 2151.

Kampen er onsdag om en uke, med avspark 20.45 norsk tid.