Frykter Gerrard

Spansk media mener at Steven Gerrard er det store trusselen for Atletico Madrid, nå som Fernando Torres er ute, mens det ventes at Sergio Aguero heller ikke vil spille.

Den spanske avisen AS skriver at det er vanskelig å spå laget til Atletico Madrid før kveldens kamp på Vicente Calderon, men at en forventer store forandringer på et mannskap som fikk sitt tredje strake ligatap mot naboen Real sist lørdag. En utsatt trener Javier Aguirre vil være under et stort press for å få et godt resultat mot Liverpool, men avisen tror det vil være uten Sergio Aguero som sliter med en skade.

Det er spesielt to spillere hos hjemmelaget som man mener Atletico må sette sin lit til, nemlig Diego Forlan og Simao. AS mener at hjemmelaget er helt avhengig av at Diego Forlan spiller opp mot sitt beste dersom man skal slå de røde fra Anfield. Simao var bestemann for Atletico da han spilte 2.omgangen mot Real Madrid i helgen, scoret på et glimrende frispark og man håper at han kan skape trøbbel for Alvaro Arbeloa ute på Liverpools høyreside i forsvaret.

Maniche og Luis Garcia er andre som må stå fram mot et Liverpool hvor AS tror at Lucas vil spille sammen med Javier Mascherano på den sentrale midtbanen. En forventer at Dirk Kuyt også vil få en viktig rolle å spille og at Ryan Babel kan bli en trussel enten fra start eller som innbytter.

Den man imidlertid frykter mest er Steven Gerrard. "Den store Gerrard", vil ventelig få en fri rolle mellom en ensom spiss og den sentrale midtbanen og vil håpe og fortsette å score i Champions League slik han har gjort mot Marseille og PSV. I Madrid er man i alle fall på vakt overfor scouseren.