Garay til Barcelona

Mange ventet at Ezequiel Garay skulle bli Liverpool-spiller til sommeren. Nå ender han opp i Barcelona i stedet. Trio tilbake for Chelsea. Kuyt håper å snu på flisa. Inter-kampen utsolgt.

Racing Santanders Ezequiel Garay ble før transfervinduet åpnet i januar sterkt linket til Liverpool, og det ble sågar hevdet at dersom Rafael Benitez ikke fikk napp nå i vinter, så ville han gjøre et nytt forsøk på sikre seg den argentinske stopperen til sommeren. De planene kan nå skrinlegges. Elmundo Deportivo bekrefter nemlig at Garay har sluttet seg til Barcelona på en femårskontrakt. Katalanerne betaler 18 millioner euro for å sikre seg den solide midtstopperen.

Trio tilbake for Chelsea
Chelsea TV melder at trioen Shevchenko, Lampard og Mikel blir klare til søndagens kamp mot Liverpool. Både Frank Lampard og Andriy Shevchenko skal være tilbake i full trening etter skader, mens John Obi Mikel har returnert fra Afrikamesterskapet etter at Nigeria ble utslått på søndag.

Kuyt håper å "ta en Crouch"
Dirk Kuyt har slitt fælt med å finne nettmaskene denne sesongen. Nå finner han trøst i at Peter Crouch var i samme situasjon like etter at han kom til klubben, og håper at han kan klare å reise seg på samme måte som spisskollegaen.

Kuyt har gjort bare tre ligamål denne sesongen, og to av dem kom fra straffemerket mot Everton. Nå har han gått 12 kamper på rad uten å score.

- Jeg vet at Crouchie gikk lenge uten å score når han kom til klubben. Det snudde seg for ham, og jeg er sikker på at det vil snu seg for meg også. Jeg vil finne tilbake til min beste form, uttaler han til The Daily Telegraph.

- Av og til trenger du litt flaks for at ting skal snu. Det kan være at ballen treffer deg og går inn, eller noe. Nå er det viktig at jeg fokuserer på fotballen og fortsetter å ha tro på meg selv. Den eneste muligheten er å jobbe videre, konkluderer nederlenderen.

I fjor var Kuyt Liverpools toppscorer i ligaen med 12 mål. I sommer mistet han sin far, som døde av lungekreft, og spissen ser ikke bort fra at det har gått såpass hardt inn på ham at det også har påvirket hans spill.

- Da far døde i sommer var det første gang jeg har mistet noen som står meg virkelig nær. Jeg ville lyve om jeg nektet på at dette har påvirket meg. Selvsagt har det gjort det. Han var min største støttespiller, og noen som jeg alltid spurte til råds. Jeg vet at dersom han var her nå, så ville han ha hjulpet meg gjennom denne vanskelige perioden.

- Det er min jobb å score mål, og jeg har ikke gjort det jevnlig denne sesongen. Nå ønsker jeg å jobbe videre og få snudd på flisa. Jeg tror virkelig at jeg er i den riktige klubben til å få bukt med dette problemet.

Inter-kampen er utsolgt
Billettkontoret på Anfield melder nå at Liverpool v Inter i Champions League tirsdag 19.februar er helt utsolgt.