Garcia vil ta farvel med The Kop

Luis Garcia sier at han ikke kommer til å feire dersom han scorer mot Liverpool i Madrid, og at han ser fram til hva som forhåpentligvis kan bli et skikkelig farvel med røde supportere på Anfield.

Fernando Torres får av velkjente grunner ingen gjenkomst med sitt gamle Atletico Madrid på onsdag, men tidligere røde Florent Sinama-Pongolle og Luis Garcia er ventet å stille i røde og hvite trøyer når tidligere lagkamerater i Liverpool venter på andre siden av banen.

Luis, som opplevde mange store øyeblikk ikke minst i Champions League med Liverpool, sier at han nå føler seg mer til rette i Atletico etter en vanskelig start. Han vil imidlertid ikke juble dersom han kommer på scoringslisten mot sin gamle klubb. Etter å ha blitt skadet mot slutten av sin tid på Anfield håper han også å kunne ta en verdig avskjed med The Kop når man reiser til Merseyside om to uker.

- Laget og troppen blir sterkere for hvert år og jeg er sikker på at Rafa nå tror at hans lag er nærmere til å vinne ligaen denne sesongen selv om han ikke vil vise det offentlig, sier 30-årige Garcia om et Liverpool som han fortsatt følger nøye.

- Du kan se at laget har vokst, og hvis de fortsetter slik kan de vinne Premier League.

- Jeg liker alltid å score mål og jeg spiller for Atletico nå, men hvis jeg skulle få en nettkjenning mot Liverpool vil det kjennes merkelig. Jeg vil si "sorry", siden jeg ikke ville føle noen glede ved å score mot Liverpool.

- Det gleder meg at Liverpools fans ser tilbake og setter pris på hva jeg gjorde for laget. Det var stunder i fjor hvor jeg ønsket at jeg var tilbake dit, når jeg så Liverpool og følte at jeg kunne ha bidratt noe for laget.

- Denne sesongen har jeg spilt i flere posisjoner. Mest ute til høyre, men sjefen vet at jeg også kan spille spiss, sier Luis som har fått mye spilletid på Vicente Calderon denne sesongen. ? Rafa vil imidlertid kjenne godt til meg, uansett hvor jeg spiller.

- Da jeg først kom hit fungerte det ikke slik jeg hadde ønsket, og jeg tenkte hele tiden på om jeg hadde tatt en feil avgjørelse ved å reise tilbake til Spania. Denne sesongen har det imidlertid gått bedre og jeg trives mye bedre med mitt spill ute på banen.

- Kampen i Liverpool vil bli veldig spesiell for meg. Følelsesmessig vil det bli min største kamp i karrieren. Jeg fikk ikke anledning til å si et skikkelig farvel da jeg dro siden jeg var skadet ved slutten av den sesongen. Det var den verst tenkelige måten å avslutte min karriere på Merseyside.

- Jeg likte meg så godt der og er desperat etter å få spille en kamp til på Anfield.