Gerrard ble «PFA Player of the Month»

Gerrard ble stemt frem som «PFA Player of the Month». Rafa mener kapteinen er en av de beste midtbanespillerne i verden. Islending med positivt prøveopphold.

Steven Gerrard har blitt stemt frem som "PFA Fans? Player of the Month" for september. Klubbkapteinen nettet to ganger i forrige måned, begge borte mot Marseille. Gerrard var dessuten med å hjelpe de røde til tre poeng både mot Manchester United og Everton.

Mot PSV Eindhoven nettet han sitt 100 mål for Liverpool, og Rafael Benítez mener 28-åringen er blant de beste offensive midtbanespillerne i verden.
- Det var virkelig en flottprestasjon, spesielt når det handler om en midtbanespiller. Han er kanskje den beste i verden når det gjelder midtbanespillere som blir med fremover.

- Hvis dere spør meg om hvor mange spillere i verden som er på hans nivå, så vil jeg si fire eller fem.



Islending med positivt prøveopphold
Victor Palsson fra AGFs U19-lag har denne uken vært på prøve i Liverpool. Onsdag trente han med spillere som ikke var i troppen mot PSV Eindhoven - blant annet Sami Hyypiä og Jermaine Pennant. Ifølge Århus-klubbens talenttrener, Søren Juul, har islendingen vært positiv.

- Ja, Victor har så langt gjort et godt inntrykk. Han kan godt lykkes. Da han trente med førstelaget, var han i stand til å passere Sami Hyypiä i en nærkamp, uttaler Juul til klubbens nettside.

På torsdag og fredag trente Palsson med reservelaget.