Gerrard et engelsk spørsmål

Hvor skal Steven Gerrard spille på et England som vant 4-1 borte mot Kroatia uten Liverpools kaptein? Frank Lampard mener han kan spille sammen med scouseren sentralt på midtbanen.

Noe av det som kommer til å bli diskutert mest foran England kamper mot Kazakhstan og Hviterussland den neste uka vil bli om man skal ta med Steven Gerrard på et lag som sist vant 4-1 i Zagreb, og hvor man eventuelt skal skal finne plass til Stevie G.

Mot Kroatia spilte Gareth Barry og Frank Lampard sentralt på midtbanen og med Joe Cole og Theo Walcott på flankene. Walcott ble den store helten med et hattrick. Fremme ga Emile Heskey god balanse i et partnerskap med Wayne Rooney.

Diskusjonen har allerede gått i flere år om Gerrard og Lampard, de mest målfarlige og dynamiske sentrale midtbanespillerne som England har hatt de siste årene, kan spille sammen som en duo sentralt. Ofte har det endt med at Frank Lampard har spilt foran et midtbaneanker, og Steven Gerrard har blitt "ofret" og gitt en jobb ute på kanten eller i mindre grad bak en spiss.

- Alle partnerskap over hele banen er viktige, sier Frank Lampard foran Englands neste kamper.

- Vi kommer tilbake til dette igjen og igjen, men dette dreier seg ikke bare om meg og Steven Gerrard, det dreier seg om hele laget. Både Steven og jeg ønsker å gjøre vårt beste for Englaand, og vi kan begge holde handa i været og si at det har vi ikke greide å gjøre de siste par årene.

- Det som er viktig er at England får resultater. Steven og jeg kommer godt overens og ønsker å gjøre det bedre ute på banen, og folk vil forvente at vi spiller like bra for England som for klubblagene, men det er ikke nødvendigvis det som vil skje. Det viktigste er likevel at England vinner