Gerrard har mange gode år igjen

Benítez mener at Gerrard har mange gode år igjen på fotballbanen. Gareth Barry blir i Villa i hvert fall frem til sommeren. Hull-kampen på tv. England U16 og Andre Wisdom til topps i Victory Shield.

Rafael Benítez mener at Steven Gerrard fremdeles har mange gode år igjen på fotballbanen.
- Det er vanskelig å finne en spiller som har vært 10 år i en klubb, spesielt nå med måten fotball har utviklet seg, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.
  
- Og for ham å gjøre det på et topplag er enda vanskeligere. Men Steven har den riktige mentaliteten.
  
- Steven har blitt bedre hvert år. Han prøver alltid å lære, han har modnet som spiller og person, og taktisk har han blitt mer slu.
  
- Han prøver å lære fortsatt for å gjøre de riktige tingene på banen, og jeg tror han vil fortsette å bli bedre.
  
- Han er et eksempel for alle. Han trener alltid hardt, og han er en god tekniker. Han viser alltid oppofrelse på banen. Det er en slags lederskap som alle kapteiner bør trakte etter.
  
- Om 10 år vil han bli manager, trolig i Liverpool. Så hvis jeg blir mye lenger, kan han ta over etter meg.
  
- Fysisk er han veldig sterk, men han kan spille i fem år til på høyeste nivå, og deretter tre eller flere år med å hjelpe manageren.

Barry blir i Aston Villa
Liverpool prøvde å hente Aston Villas Gareth Barry i sommer uten å lykkes. Nå ser det ut som midtbanespilleren definitivt blir på Villa Park til sesongslutt. Da vil han ha kun ett år igjen av kontrakten.
- Han kommer til å være her fram til sommeren i det minste. Da får han se hvor vi ligger plassert. Så spekulasjoner i januar vil kun være det. Jeg kan ikke være mer fornøyd. Hans form er veldig bra, uttaler Aston Villa-manager Martin O'Neill til BBC.

O'Neill håper at en plass blant de fire beste i Premier League, og dermed Champions League-kvalifisering, vil overtale Barry til å bli, men innrømmer at det er en mulighet for at Barry flytter på seg.
- Alle slags alternativer er åpne for ham. Han vil være i førersetet dersom han fortsetter å prestere på den måten han gjør.

- Gareth kan kjøpe seg selv ut av sitt siste år. Jeg forstår det slik, men det aldri vært noe problem med eieren [Randy Lerner] av denne fotballklubben.

- Det har ikke vært noe press fra eieren til å få inn penger. Han er så fornøyd over å høre nyheten om at Gareth blir.

- Jeg vet at det er en gammel klisjé, men Gareth konsentrerer seg nå bare om det fotballmessige.

Hull-kampen på tv
Liverpool-Hull vises direkte på Canal+ Sport 2 lørdag 13.desember fra klokken 15.55.

Wisdom til topps i Victory Shield
England U16 beseiret Skottland U16 2-0 på Sincil Park i den siste og avgjørende kampen i Victory Shield. Engelskmennene tok dermed hjem skjoldet for åttende gang på rad. Andre Wisdom ble byttet inn ved pause. Han viste prov på god hurtighet da han løp forbi tre Skottland-spillere og fyrte av et skudd. Skottlands sisteskanse reddet, men Ipswich' Connor Wicham kunne sette inn 2-0-målet på returen.