Gerrard i beste posisjon

Fabio Capello bekrefter at Steven Gerrard vil spille for England mot Kazakhstan. Manageren sier at det vil bli i hans beste posison, i samme lag som med Frank Lampard.

Det har vært en av de store diskusjonene i forhold til England, kan de offensivt anlagte stjernene Steven Gerrard og Frank Lampard spille på samme lag? Lampard innrømmet tidligere i uka at ikke synes noen av dem hadde nådd sitt potensial på landslaget, slik man gjør det til daglig i Liverpool og i Chelsea.

Etter 4-1 i Kroatia, uten en skadet Gerrard, var det dem som mente at England burde spille med det samme laget på Wembley mot Kazakhstan, men Fabio Capello sier at begge vil være på banen og at han vil benytte Steven Gerrard i hva han mener er scouserens beste posisjon.

- Jeg håper jeg kan få det til å fungere, sier Capello om det at han skal finne plass til de to midtbanespillerne.

- Fantastiske spillere må spille sammen. Jeg vet ikke hvorfor det ikke har fungert før. Fortiden er ikke noe problem, jeg tenker bare på fremtiden. Men det er ikke noe problem for meg, jeg foretrekker å ha kvalitetspillere. Jeg hadde det mange ganger tidligere i Milan, Juventus og også noen ganger i Madrid.

- Jeg tror jeg vet hva som er den beste posisjonen til Gerrard og dere vil få se det. I morgen vil dere få se den posisjonen som Gerrard skal spille i fordi det er en veldig viktig posisjon på banen.

- Gerrard må spille slik han spiller for Liverpool.

England v Kazakhstan spilles kl 18.15, og vises direkte på Viasat Sport 1 og SportN. Sjekk vår oppdaterte TV-liste for når Liverpools spillere er i aksjon på sine landslag og på hvilke kanaler man kan se kampene.