Gerrard med hyllest til Rafa

Steven Gerrard hyller i dag Rafael Benitez som en av de beste managerne i verden, og forteller om et utmerket forhold til sin overordnede. Kapteinen avslører også at han takler nederlag svært dårlig.

Steven Gerrard mener at Rafael Benitez skal ha æren for den sterke lagånden som råder på Anfield for tiden, og berømmer ham også for å være en av fotballens største taktikere.

- Rafa er besatt av fotball 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Du må bare ta hatten av for ham. Han er en av de beste managerne som finnes, uttaler Liverpool-kapteinen til Liverpoolfc.tv.

- Rafa er den typen som ikke nevner deg om du blir kåret til banens beste spiller etter å ha gjort tre mål. I stedet vil han poengtere at du ikke brukte venstrebeinet når du skulle ha gjort det på et eller annet tidspunkt i kampen. Men Rafa gjør det riktig. Når jeg trenger en klapp på skuldra, får jeg det, sier scouseren.

- Han har sagt "god gjort" til meg mange ganger, men når jeg trenger et spark bak får jeg det også.

- Han kan også få meg til å le, men fra utsiden ser du ikke den siden av ham. Vi tilbringer mye tid sammen på treningsfeltet og under reiser til kamper, og han er en del av gjengen. Vi har en flott lagånd i klubben, og mitt forhold til manageren er perfekt.

- Jeg elsker å være Liverpool-spiller og lagets kaptein. Jeg lever min drøm. Jeg ønsker ikke å bytte det mot noe i verden. Men av og til står svært mye på spill. Noen ganger ønsker du så sterkt å vinne at du kun er tilfreds når du får de resultatene du er ute etter. Jeg tror aldri at jeg har tenkt under en kamp at dette var morsomt. På stillingen 0-0 eller når vi ligger under tenker jeg kun på å vinne kampen og få det overstått.

- Jeg tror fansen har det på samme måte. Når de sier de synes det var morsomt, så er jeg sikker på at de kun mener det når kampen er over og vi har vunnet. Alle nederlag blir med meg hjem. Jeg er ikke samme mann igjen før neste kamp. Heldigvis vinner vi mye. Hadde vi ikke gjort det, ville jeg vært et mareritt å være sammen med.