Gerrard og Crouch med for England

Steven Gerrard og Peter Crouch med i 23-mannstroppen til England. Cahill tvilsom til Merseyside-derby.

Capello tok ut Gerrard og Crouch
Ikke overraskende "overlevde" Liverpools Steven Gerrard og Peter Crouch landslagssjef Fabio Capellos slanking av Englandstroppen fra 30 til 23 til onsdagens vennskapskamp borte mot Frankrike. Slankingen ble foretatt etter ligarunden lørdag.

Dermed kan Steven Gerrard få sin 65. landslags-cap. På de 64 foregående har han scoret tolv mål. Peter Crouch på sin side har fjorten mål på sine 25 landskamper.

Utlånte Scott Carson var ikke like heldig. Han måtte melde forfall etter dagens ligakamp mot Sunderland, der Carsons Aston Villa tapte 1-0. Carson ble skadet i en duell med en Sunderland-spiller, men fullførte kampen. Tottenhams Paul Robinson erstatter Carson og er sammen med eks-rød David James keeperne i onsdagens vennskapskamp.

Englands italienske landslagssjef, Fabio Capello, skal forøvrig se det viktige London-derbyet Chelsea-Arsenal i morgen, mens hans assistent Franco Baldini reiser til Manchester og Old Trafford og følger oppgjøret mellom United og Liverpool.

Hele tolv av de 23 spillerne som er tatt med i troppen er i aksjon søndag; Chelsea har fem spillere med, Manchester United fire, Liverpool to og Arsenal utenlandsdominerte lag har en enslig spiller (Walcott) med i Capellos tropp. 

Steven Gerrard, Peter Crouch og de 21 andre som utgjør den engelske landslagstroppen skal møtes i London søndag kveld. England-Frankrike spilles på Stade de France i Paris klokken 21 norsk tid onsdag kveld.

Cahill tvilsom til derby
Everton var som de fleste Liverpool-supportere nok har fått med seg heldige som greide uavgjort mot West Ham hjemme på Goodison Park lørdag kveld. Med dette er Everton to poeng bak Liverpool og med en kamp mer spilt.

Verre enn de to tapte poengene var kanskje det faktum at skadeforfulgte Tim Cahill igjen måtte forlate banen etter en hofteskade. Han fikk dermed med seg bare ti minutter av dagens kamp. Cahill vurderes visstnok som ytterst tvilsom til neste søndags Merseyside-derby mot Liverpool på Anfield.