Gerrard og Torres i lett trening

Benítez bekrefter at Torres og Gerrard har begynt løpetrening. Begge vil være ute 10-12 dager. Torres tror han kan score mer enn forrige sesong. Carragher frykter han blir stående uten ligagull.

Fernando Torres og Steven Gerrard er tilbake i lett trening. Begge spillere kjemper en kamp mot klokken for å rekke Manchester United-kampen neste helg. Benítez avslører at spillerne trenger 10-12 dager før de blir kampklare.
- Begge spillerne jogger nå, og de vil være ute i ti til tolv dager, forteller Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Gerrard kommer kanskje tilbake før Torres, men man vet aldri.

Torres er ute med en hamstringskade, mens Gerrard har vært igjennom to mindre lyskeoperasjoner.

Torres vil score enda mer
Fernando Torres tror han kan ende opp med flere fulltreffere enn forrige sesong. "El Niño" scoret da 33 mål, noe ingen andre utlendinger har klart i sin debutsesong i Premier League.
- Han har virkelig tro på at han kan bygge videre på det antall scoringer han nettet i sin første sesong for oss, uttaler Arbeloa til Liverpoolfc.tv.

- Hvis det er noen som kan klare det, så er det Fernando. Han ønsker å bli bedre hele tiden. En måte å gjøre det på, er å score mer enn 33 mål.

- Det ser ut som en umulig målsetting, men han har meget god tro på at det er oppnåelig. Han tror han kan slå forrige sesongs antall. Jeg sa til ham at det han sier er sprøtt. Det var mange mål. De andre lagene vil bli bedre til å håndtere ham denne sesongen.

- De har fått blitt utsatt for ham. De vil forsøke å finne måter å forhindre at det samme skjer igjen. Det er forskjellig å vite at de må stoppe ham og det å faktisk gjøre det. Jeg vet ikke om det er mulig. Vi håper ikke det.

Det kan være vanskelig å se hvordan Torres skal kunne nette flere mål enn forrige sesong. Robbie Fowler var den forrige Liverpool-spilleren til å nå 30 scoringer på en sesong.
- Kanskje Steven lar ham ta noen straffespark denne sesongen, undrer Arbeloa.

- Fra spøk til alvor. Jeg synes han scoret mange av målene på Anfield forrige sesong, så han vil være ute etter å lage flere på bortebane.

Carra frykter han blir stående uten ligagull
Carragher frykter at han blir stående uten ligagull i karrieren. 30-åringen har vunnet Champions League, FA-cup, UEFA-cup, Super Cup, Community Shield og ligacupen i løpet av 12 år på Anfield.
- Det er et tomrom jeg frykter aldri vil bli fylt før det skrekkelige øyeblikket kommer at jeg tar på meg den røde trøyen for siste gang.

- Smerten over ikke å ha en ligamedalje har forsterket seg. Jeg har tre år igjen av min nåværende Liverpool-kontrakt til å vinne ligaen. Jeg vil bli dårlig om jeg ikke oppnår det.

- Jeg ønsker ikke å virke negativ, men jeg har ikke annet valg enn å forberede meg selv på den muligheten at det ikke vil skje.