Gerrard og Torres tilbake i full trening

Ifølge Liverpool Echo trente både Steven Gerrard og Fernando Torres for fullt i går. Rafael Benitez håper at hans spillere er på tå hev i morgen. Pellegrino tror Riera kan bli en hit.

Rafael Benitez gjentar overfor Liverpool Echo i dag at han vil gi Fernando Torres og Steven Gerrard alle muligheter til å spille mot Manchester United i morgen. Lokalavisen melder at begge spillerne trente for fullt i går.

- Begge har trent litt mer, og gjør fremskritt. Vi har en dag igjen, så vi får se, er den kryptiske meldingen fra manageren.

- Vi må unngå tabber
Benitez håper at The Kop vil bidra til seier over Manchester United. Manageren håper at publikum kan gjenskape stemningen fra Champions League-kveldene på Anfield, selv om det er tidlig avspark i morgendagens kamp.

- Det er alltid viktig for spillerne å føle at de har publikums støtte. Spesielt i store kamper som dette. Dersom supporterne kan skape samme stemning som på en europacupkveld, vil det gagne oss. Men vi får alltid støtte fra våre fans, så vi kan i grunnen ikke be om mer, sier Benitez til Echo.

- Det viktigste er at vi gjør ting rett ute på banen. Vi kan love supporterne at vi skal gjøre vårt beste for dem, legger han til.

- Vi har bevist at vi kan slå Man Utd, sier han og sikter til FA-cupseieren i 2006.

- Nå må vi bevise det igjen. Kampene mot dem har hatt en tendens til å være veldig jevne, og det har vært kamper der vi har vært det beste laget men hvor de likevel har vunnet.

- Det blir viktig å unngå tabber. Man Utd forsvarer seg godt som lag, og dersom de får ta ledelsen kan det bli vanskelig å score mot dem. Av og til trenger du litt flaks, og dersom vi klarer å score først kan det utgjøre en stor forskjell.

Pellegrino med tro på Riera
Førstelagstrener Mauricio Pellegrino tror at Albert Riera kan lykkes i engelsk fotball. Pellegrino spilte selv mot 26-åringen flere ganger i løpet av sin aktive karriere i den spanske ligaen.

- Jeg husker at jeg spilte mot Riera da han var i Mallorca. Han er en kvalitetsspiller. Vinger som er gode til å komme seg til dødlinja er ikke dusinvare lenger. Riera en type fotballspiller som det er vanskelig å finne nå til dags, sier Pellegrino til LFC Magazine.

- Mange av dagens flankespillere prøver å gå på innsiden av sin oppasser når de kommer en mot en. Riera er imidlertid god til å komme rundt sin mann på utsiden og få slått innlegg. Han trenger bare litt selvtillit nå i starten.

Men det er ikke bare vingspillet som Pellegrino roser Riera for.

- Riera er god i lufta også. Han har spenst, og det er viktig for oss. Dødballer er et viktig område, og mange lag fokuserer på dette og har spillere som er gode på dødballer. Ettersom Riera er god til å heade, kan han gi oss en ny dimensjon i angrepsspillet. Han vil også være god å ha når vi skal forsvare oss mot dødballer.

- Han må imidlertid venne seg til vårt system så fort som mulig. Jeg ønsker ham lykke til.