Gerrard retter blikket mot Madrid

Etter å ha sikret seg tre poeng mot Wigan, retter nå Liverpool-kaptein Steven Gerrard blikket mot onsdagens kamp i Madrid. Han gleder seg til gjensynet med Garcia og Pongolle.

Ikke før er Steven Gerrard ferdig med sin 450.kamp for Liverpool, 3-2 seieren over Wigan, så begynner han å rette blikket mot onsdagens viktige Champions Leauge-kamp i Madrid. Lagkapteinen tror at de røde kan slå Atletcio på Vicente Calderon og gå til topps i gruppe D.

- Atletico er et farlig lag. De har bygget opp en god stall i løpet av de siste par sesongene, og har brukt sine penger godt. Jeg har snakket med våre spanske spillere, og de forteller meg at atmosfæren på Vicente Calderon er elektrisk, sier scouseren til Sky Sports.

- Dette er utvilsomt en kamp vi ser frem til, og vi skjønner at det blir tøft for oss. Men vi har bevist over de siste årene at vi er et godt lag i Europa. Vi kan slå hvem som helst over to kamper. At vi vet dette gjør at vi har selvtillit. Vi vet at andre lag frykter oss.

Kampen byr på et gjensyn med Luis Garcia og Florent Sinama-Pongolle for de røde.

- Jeg har holdt kontakten med Luis og Flo etter at de forlot oss. Vi har sendt hverandre tekstmeldinger. Dersom jeg ser at de har gjort mål eller spilt bra, sender jeg dem alltid en melding, forteller Gerrard.

- De er to gode spillere. Vi må definitivt holde ett øye med dem. Vi vet hva Luis er kapabel til, og vi husker alle hva han gjorde for oss i Europa. Av og til er han magisk.

- Flo har hatt stor fremgang siden han forlot oss. Han gikk først til Recreativo Huelva og gjorde det bra der, og dermed ble han kjøpt av Atletico. Dersom de spiller, må vi holde dem begge under oppsikt.