Gerrard setter sin lit til Capello

Steven Gerrard føler at timeglasset er i ferd med å renne ut, med tanke på å vinne noe stort med England. Nå setter han sin lit til Fabio Capello. McAuley håper at U18 kan reise seg mot Stoke.

Steven Gerrard uttaler til britisk presse at han håper Fabio Capello kan være mannen som bidrar til at han får realisert drømmen om å vinne en stor turnering med England. En forsmak på hva man har i vente under italienerens ledelse får man i morgen, når England møter Sveits til privatlandskamp.

- Jeg føler trang til å vinne noe med England. Jeg er 28 år til sommeren, og tiden begynner å renne ut med tanke på å vinne et stort mesterskap med landslaget. Jeg ønsker å gjøre det beste ut av situasjonen de neste fire til seks årene, slik at jeg kan se tilbake på England-karrieren min og konstatere at jeg spilte for et landslag som oppnådde noe, siteres Liverpool-kapteinen.

- Vi får bare vente og se hva fremtiden bringer av resultater, men vi er i alle fall spente på hvordan ting vil arte seg under en ny manager. Han har en flott CV, og har hatt suksess overalt hvor han har vært. England har nå en av de beste managerne i verden.

- Som spiller undrer du på om han klarer å sette sammen gode spillere til et vinnerlag. Jeg tror han vil klare det. Vi har spillere med tilstrekkelig talent, og forhåpentligvis vil manageren bidra til at vi blir vanskelige å slå, samtidig som vi spiller god, offensiv fotball som gir oss gode resultater.

- Fabio har en aura som alle toppmanagere har. Når han kommer inn i rommet har han noe ved seg som gjør ham til en manager du ønsker å spille for. Han begynte å snakke om å vinne fotballkamper med en gang, så han gjorde det umiddelbart klart hva han forventer av oss.

McAuley håper å få skuta på rett kjøl mot Stoke
Liverpool U18 tapte som kjent noe skuffende 1-0 for Huddersfield i helgen. Nå håper trener Hugh McAuley å få skuta på rett kjøl igjen når Stoke kommer på besøk kommende lørdag.

- Vi må utvikle en vinnermentalitet, og guttene må ønske å vinne alle kamper. Det er veldig viktig. Vi spilte bra mot Arsenal i cupen, men det gjorde vi slett ikke mot Huddersfield, og vi fikk som fortjent. Vi må gå til alle kamper med den riktige innstillingen, sier McAuley til Liverpool Daily Post, og antyder dermed at han var svært misfornøyd med innstillingen til spillerne i helgens kamp.

- Vi må bli mer på hugget innenfor sekstenmeteren. Evnene til å skape sjanser og score mål har vært det positive tidligere i sesongen. Nå har det blitt omvendt, hvor forsvaret spiller bra, mens angrepet har sovnet, legger han til.

Liverpool U18 har en skadefri tropp til lørdagens kamp mot Stoke.