Gerrard vurderer managerfremtid

Steven Gerrard ønsker å bli i Liverpool FC ut sin karriere, og vil utdanne seg til å bli en trener eller manager. Rafa Benitez håper at Gerrard en dag kan ta over etter ham.

Liverpools hjemmeside har hatt en uke hvor de har satt fokus på klubbens ?captain fantastic?, Steven Gerrard, etter at 28-åringen har fullført ti år som spiller i klubben. Scouseren avslutter med et intervju hvor han sier at han håper å kunne spille for de røde i minst fem år til, og at han siden ikke er fjern fra tanken om å bli manager på Anfield. Rafael Benitez er heller ikke ukjent med tanken om at Stevie G kan forbli i LFC også etter at hans spillerkarriere er over.

- Det er vanskelig å tro at jeg har vært på førstelaget i ti år siden tiden bare har flydd. Hvis noen hadde sagt for ti år siden at jeg ville bli kaptein i klubben og løfte Europacupen over hodet ville jeg ikke trodd dem, men jeg har arbeidet hardt for å komme dit jeg er og vinne trofeer både på et personlig nivå og som del av et lag.

- Det har vært noen utrolig høydepunkter, men også noen nedturer. Det er nedturene som har hjulpet meg til å jobbe videre.

- Jeg vet ikke hva som kommer til å skje de neste ti årene, men i hvert fall i de neste fem eller seks håper jeg å spille for Liverpools førstelag. Jeg har to og et halvt år igjen av min kontrakt og forhåpentligvis vil jeg signe en til og bli her resten av min karriere.

- Vi får vente og se angående en rolle som manager, men jeg ønsker å ta de kurs som skal til for å bli en trener eller en manager. Hvorvidt jeg er interessert i å være en type jobb som Gary Ablett, som Sammy Lee eller Rafa Benitez, det vet jeg ikke.

- Det jeg kan si er at de siste ti årene har vært de ti beste i mitt liv. Jeg har levd en drøm og hvis mitt arbeidsliv medfører at jeg fortsetter å være i Liverpool FC da vil jeg være veldig lykkelig.

- Alle kan se hvor god han er på banen. Han er en hyggelig person og du kan se hva denne klubben betyr for ham. Alt er positivt og forhåpentligvis kan han vinne flere trofeer, var reaksjonen til Rafa Benitez da han skulle omtale sin kaptein.

- Kanskje kan han være her i ti år, i hvert fall i fem eller seks. De er ikke lett å bare være i en klubb. Det er ikke slik som før og klubber kan tilby mye penger.

- Jeg er virkelig fornøyd med at vi har greid å holde Gerrard her, og kanskje vil han en dag erstatte meg som manager. Det er viktigere ting for Steven enn penger. Han har lidenskap for denne klubben og for denne byen.

- Det er nøkkelen slike jeg ser det, forhåpentligvis kan han ta over etter meg en dag.