Glad for å se Agger tilbake

Tommy Smith synes noe av det mest positive mot Crewe var gjensynet med Agger. Stopperlegenden sier at dansken ikke mistrives i Liverpool. Finnan glad for å ha debutert for Espanyol.

Stopperlegenden Tommy Smith var glad for å se Daniel Agger tilbake i aksjon på førstelaget. Rafael Benítez står klar til å tilby dansken ny kontrakt, og avfeide i går at midtstopperen ikke trives i klubben. Tommy Smith sier at det ikke er hold i ryktene om at Agger er utilpass.
- Det var flott å se Daniel Agger tilbake i den røde trøya og på scoringslista med et flott mål i hans tilbakekomst i går.

- Det kan ikke ha vært mye positivt å ta med seg fra seieren mot Crewe, men Aggers inntreden på førstelaget var definitivt ett av dem.

- Han har vært så uheldig med tiden det tok å bli frisk fra den fotskaden. Kanskje har også selvtilliten hans blitt rammet.

- Det er ikke alltid lett å komme tilbake til sitt beste etter å ha vært ute så lenge, men i motsetning til noen påstander så har jeg hørt at han har slått seg ned og er alt annet enn utilpass eller ulykkelig.

- Daniel er en virkelig god spiller på sitt beste. Jeg var glad på hans vegne da han scoret. La oss håpe at han nå kan kjempe om en plass regelmessig.

- Det ville vært fint for ham og Liverpool.

Finnan glad for debut
Steve Finnan debuterte for Espanyol på lørdag. Backen ble byttet inn mot Getafe, og står klar til å møte Sevilla i kveld.
- Jeg er henrykt. Jeg forventet ikke å spille så fort fordi laget sto med to strake seirer, kommenterer Finnan.

- Jeg følte det fint i helgen. Jeg tror jeg vil være i stand til å spille uten problemer.

Espanyol møter nå Barcelona i lokaloppgjør. Deretter følger kamper mot de to beste lagene i La Liga forrige sesong - Real Madrid og Villarreal.
- Det er nøkkelkamper, akkurat som de jeg spilte mot Everton og Manchester United.

- Jeg har allerede erfaring fra slike kamper. Jeg kjente til terminlisten før jeg kom hit. Jeg ville like å spille alle disse kampene.