Glade målscorere

Keane var utrolig lettet etter sitt første mål for de røde. Gerrard også glad, og går for trofeer denne sesongen. Rafa fornøyd med spillet. Huub Stevens innrømmer at PSV ble utklasset.

Robbie Keane var i strålende humør etter sin første fulltreffer i ei Liverpool-trøye.
- Det er en bør borte fra mine skuldre, sier Keane til BBC.

- Det har gått noen kamper. Det er alltid flott å få det første målet, men jeg har ikke vært bekymret. Det har bare vært folk som har snakket. Jeg håper å score mer for denne klubben.

- Det er et spesielt øyeblikk å score mål for laget jeg støttet som barn.

- Jeg var heldig som fikk en meter på forsvareren, og det var et flott innlegg fra Fernando. Det var en god følelse å score.


Steven Gerrard var også svært fornøyd med å nå 100 scoringer for Anfield-klubben.
- Det er fantastisk for meg, men vi kom hit for å vinne kampen og komme i førersetet i gruppen, sier Gerrard til Sky Sports.

- Det er alltid en fantastisk følelse å score foran The Kop. Det er en måte å si takk for støtten gjennom årenes løp.

- Når man vinner kamper og spiller bra, vil selvtilliten vokse. Vi har tro på at vi kan vinne. Det er et godt samhold utenfor banen. Vi er alle sammen om dette.

- Men vi har ikke vunnet noe. Det er en god start, men det er viktig å få sølvtøy i skapet i år. Vi har gått to år uten.


Rafael Benítez synes Liverpool spilte godt, spesielt etter den andre scoringen. Spanjolen var noe overrasket over at PSV ikke våget mer.
- Vi følte at det ville bli vanskelig, men de forandret ikke planen sin, uttaler Benítez til Sky Sports.

- De benyttet fem spillere bak, men etter det andre målet var vi virkelig gode. Vi spilte virkelig bra. Etter pause viste vi god kontringsfotball.

- De hadde en plan om å forsvare seg og spille kontringsfotball. Da vi scoret det første målet, trodde vi at de skulle komme høyere, men det var bare mot slutten at de forandret og spilte med en annen, mer offensiv, spiller.

- Vi ble utklasset
PSV-trener Huub Stevens innrømmet at laget hans ble utklasset.
- Hvis man kommer under så fort, vil det alltid være vanskelig mot et lag som Liverpool - som spilte fantastisk bra, uttaler Stevens til Daily Post.

- Spillere gjorde feil, og man blir straffet når sånt skjer mot et slikt lag.

- Vår organisering var ok, men Liverpool var bare bedre. Det var forskjell i kvalitet, måten de spilte seg ut av forsvar er på et annet nivå enn det vi er vant med.

- Vi er veldig skuffet. Det andre målet viste hvor mye de utklasset oss. De kom på høyresiden, og vi kom aldri i nærheten av dem.

- Engelske lag er veldig sterke. De viser det i Champions League hver sesong.

Både Liverpool og Atletico Madrid står med seks poeng på to kamper. Marseille og PSV står uten.
- Det er viktig for oss at de to kampene mot Marseille gir oss seks poeng. Atletico og Liverpool er veldig nærme avansement nå.

- De er begge veldig sterke. Fra det jeg har sett etter å ha møtt dem begge, så anser jeg dem til å være favoritter til å gå videre.

- Man ser hvor gode de engelske, spanske og italienske klubbene er. Det er et problem for Nederland. Vi er glade for å være i Champions League. men det har blitt vanskelig å konkurrere.