Glade scousere

Jamie Carragher og Steven Gerrard fryder seg over den gode ligastarten. Tre poeng mot Stoke vil bety Liverpools beste sesongstart noensinne i Premier League.

Klarer Liverpool å slå Stoke neste helg, vil de røde ha gjort sin beste ligastart noensinne i Premier Leauge. I 1993/94 plukket Liverpool 12 poeng på de fem første kampene. Tre poeng mot Stoke, og den rekorden vil bli slettet.

Scouserne Jamie Carragher og Steven Gerrard fryder seg over den gode poenghøsten så langt, og ikke minst seieren mot Manchester United i går.

- Seieren over United gjør at vi er nær tabelltopp, og det skulle bevise for supporterne at vi kan kjempe om tittelen. Jeg håper det er signalet folk føler at vi sender ut. Man kan nesten føle troen og selvtilliten blant spillerne nå, sier Carragher til Press Association.

- Sesongen er lang, men denne seieren gir oss tro på at vi kan holde dette gående. United har verdensklassespillere og de var forhåndsfavoritter. Men jeg føler vi løftet oss og tok utfordringen på strak arm. Det bør spillerne få kreditt for, legger han til.

- Vi viste karakterstyrke. United spilte svært bra mot slutten av fjorårsesongen, så det var virkelig bra av oss å komme tilbake etter å ha ligget under mot dem.

Lagkamerat Steven Gerrard er enig.

- Dette var en flott seier, men det mest gledelige var spillet. United fikk en tidlig scoring, og det var en kalddusj for oss. Men reaksjonen fra laget, hvor man viste karakterstyrke og la ned en stor arbeidsinnsats, produserte mye positivt. Vi ble sterkere og sterkere.

- Når du slår det beste laget i ligaen vet du at stiller sterkt med tanke på fremtiden. Vi vet det fortsatt er tidlig i sesongen, og denne seieren er selvsagt ikke ensbetydende med at vi vil vinne ligaen. Men nå er troen tilstede, og de andre topplagene vil være klar over at vi kan slå dem.

- Vi har bare spilt noen få kamper, men jeg tror vi vil være med i tetkampen også i mars og april. Denne seieren betyr så mye for supporterne. Vi ønsket dypt og inderlig å vinne denne kampen, og det kunne fansen se.

- Xabi Alonso har vært gjennom en vanskelig tid. Han visste ikke om han kom til å bli solgt eller ei helt til transfervinduet stengte. I går var han banens beste spiller, og det sier mye om ham.