God treningsuke

De spillerne som ikke var med mot Tottenham har fått trent skikkelig denne uken. Flere spillefrie midtuker vil gi laget gode treningsøkter. Rafa: -Stadiondeling vil være en dårlig løsning.

Rafael Benítez mener Gerrard og resten av spillerne som ble igjen hjemme i midtuken har hatt god nytte av det. Kapteinens innflytelse på banen vil også bli bedre nå når Fernando Torres er tilbake i aksjon.

- Jeg sa nylig at Stevie har vært litt sliten, så det var viktig at han fikk en pause fordi vi har en rekke kamper fremover, sier Benítez.

- Det vil være bra for ham å kunne arbeide sammen med Torres igjen. Vi vet hvor godt de jobbet sammen sist sesong. Jeg tror faktisk Stevie vil bli bedre nå som Torres er tilbake.

- Dette har vært en god uke for spillerne som ikke spilte i Carling Cup. De har kunnet være igjen og jobbe med formen. Jeg tror de er friskere nå.

- For å holde skarpheten ved like, må man trene, ikke bare spille kamper Hvis du ikke trener skikkelig, vil du slite før vi kommer til slutten av sesongen.

- Gerrard og noen andre spillere har kunnet trene og løfte vekter. Det vil gjøre dem godt for resten av sesongen, ikke bare for én kamp.

- Det eneste positive med å gå ut av Carling Cup var at vi nå har to eller tre uker uten midtukekamper. Da vil vi kunne trene med spillere, og dette vil være veldig bra for dem.

Rafa mot stadiondeling
Keith Harris, som har fått i oppgave å finne ny eier til Everton, har tatt til orde for at Liverpool og Everton bygger felles stadion. Rafael Benítez har tidligere uttalt at han er sterk motstander av stadiondeling, og presiserer igjen at det vil fungere dårlig.
- Jeg tror ikke det vil fungere, sier Benítez.

- Hvis du tenker på banen, kan du ikke ha tre eller fire kamper på samme bane på litt over en uke. Ofte spiller vi to kamper i uken. Så hvis det skjedde, og Everton hadde to kamper i tillegg, vil det være et enormt problem.

- Jeg tror begge klubbenes supportere fortrekker å ha egne stadionanlegg.

- For meg fungerer det ikke i Milano heller.  Vi har ikke alle detaljene, men hvis du tenker på oss som spiller i Champions League på en tirsdag eller en onsdag, og så spiller Everton i UEFA-cupen torsdag, noe som har skjedd denne sesongen, og det er en ligakamp på samme bane i helgen, så vil det bli for mye.

Rafael Benítez mener at begge klubbene er store nok til å ha eget stadion.
- Det ville være bedre å ha vår egen stadion, avslutter Rafa.