Hamilton Res - Liverpool Res 1-2

Liverpools reservelag vant 2-1 borte mot et reservepreget skotsk topplag. Ronald Huth og Dani Pacheco scoret Liverpools mål. Ablett fornøyd med kampen.

Liverpools reservelag vant 2-1 borte mot skotske Hamilton Academical. Ifølge rapportene stilte hjemmelaget med et reservepreget lag. Ronald Huth headet Liverpool i ledelsen i første omgang. Ballen gikk i en bue over Hamilton-keeper Sean Murdoch. Joel Thomas utlignet etter sidebyttet, og var nær ved å gi vertene ledelsen da han rundet Martin Hansen i Liverpools bur. Avslutningen fra skrått hold traff imidlertid i stolpen. Hamilton hadde det meste av spillet, men Dani Pacheco sikret Gary Abletts mannskap seieren mot slutten.

- Jeg er mye gladere etter denne kampen, forteller Gary Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Dette var en stor prøvelse for vår karakterstyrke. Jeg var ikke sikker før kampen om nok spillere var i besittelse av karakterstyrke til å være her.

- Forrige sesong ble bare bedre og bedre, men det som skjedde på mandag brakte oss tilbake på jorden med et kraftig brak. Vi kan ikke leve på forrige sesong. Vi har mye hardt arbeid å gjøre.

- Hvis det er sant at man bare er så god som seneste kamp viste, da var vi ikke veldig gode før kveldens kamp. Spillerne hadde mye å bevise. Vi ser dem hver dag på trening, så vi vet hvor gode de er, men de må fortsette å vise at de innehar hva som trengs for å bære den røde trøyen.

- Jeg var så skuffet etter kampen mot Inverness, spesielt fordi vi hadde så mange supportere der. Men jeg tror spillerne ga godt svar på tiltale. Hamilton Academical er et lag som spiller virkelig fin fotball. De ga oss en real test.

- Ronald Huth scoret med en heading, men da de utlignet måtte vi ri stormen av. Defensivt var vi solide. Vi var i stand til å holde dem unna, og så vant Pacheco kampen for oss med en flott avslutning etter at en av deres backer hadde gjort en feil. Han rundet keeperen fint og avsluttet med stil.

- Vi ønsket en reaksjon fra dem, og det fikk vi. Men vi lurer ikke oss selv. Vi vet at det fremdeles er mye å forbedre når det gjelder det taktiske. Guttene viste en fantastisk holdning i dag. Jeg er fornøyd med at de hadde karakterstyrke til å slå tilbake etter mandagens tap.

Reservelaget møter Hull i en treningskamp på Akademiet i Kirkby på onsdag. Deretter venter første ligakamp borte mot Middlesbrough 2. september.

Startoppstilling: Hansen; Darby, Ayala, Huth, Insua; Flynn, Spearing, San José, Weijl; Pacheco, Simon.