Hereford vurderer Threlfall igjen

Hereford ønsker å forsterke stallen etter opprykket til League One. Robbie Threlfall kan få en ny sesong på utlån til ”The Bulls”.

Hereford kan komme til å forsøke å sikre seg Robbie Threlfall på lån også neste sesong. 19-åringen var utlånt til "The Bulls" fra oktober til mai forrige sesong. Også unggutter fra Watford, West Bromwich, Wolves og Southend fikk prøve seg på Edgar Street i 2007/08-sesongen.
- Vi skal se på ting, vurdere hver spiller vi hadde her og alle mulighetene vi har på spillere som kommer, uttaler Hereford-manager Graham Turner til herefordunited.co.uk.

- Vi skal fortsette å snakke med spillere inntil vi har troppen vi ønsker. Jeg ville håpe å se at noen av spillerne vi lånte signerte pånytt. Det dreier seg om å snakke med klubbene og se hva slags syn de har på det.

Threlfall kan være en av spillerne Hereford ønsker å hente tilbake. Opprykket fra League Two vil gi Threlfall nyttig erfaring på et høyere nivå. Spilleren selv er svært lysten på mer førstelagsspill.
- Jeg har hatt regelmessige muligheter til å trene med førstelaget på Anfield, men med så mye topp kvalitet blant engelske og utenlandske spillere der, er det stor konkurranse for å komme inn i førstelagstroppen.

- Jeg kom til Hereford for å få førstelagserfaring. Det har vært ideelt å være involvert i en tropp blandet med erfarene spillere og unggutter lik meg selv.

Robbie Threlfall spilte 6+3 ligakamper og 0+3 FA-cupkamper for Hereford sist sesong. I perioden 2. desember til 15. februar fikk han ingen kamper grunnet en alvorlig ankelskade han pådro seg mot Hartlepool.