Hicks med bud på Gilletts andel

Nå skal Tom Hicks, i likhet med DIC, ha lagt inn et konkret bud på hele eller deler av George Gilletts andel av Liverpool FC. Tidligere Liverpool-back ble ”Månedens spiller” i League Two.

Mens George Gillett ifølge The Daily Telegraph ennå forhandler med DIC skal partner Tom Hicks ha lagt inn et bud på hele eller deler av Gilletts andel av Liverpool FC. Det melder det amerikanske nyhetsbyrået Associated Press nå i kveld. Hicks forhandler nå med Gillett, melder de.

BBC sin sportsredaktør Mihir Bose uttalte på BBC Five Live i kveld at Hicks tidligere har vært villig til å ha DIC som miniortetseier, men at texaneren på ingen måte er villige til å selge slik at noen annen enn ham får kontroll med klubben.

- Tom Hicks jobber med en plan for å kjøpe ut sin partner George Gillett. Gillett ønsker imidlertid å selge til DIC, sa Bose.

Bose hevder også at Gillett og Hicks har en uformell avtale om at den ene ikke skal selge seg ut uten at den andre gjør det.

- DIC har aldri vært interessert i å være minoritetseier, og vil ikke være interessert i å dele klubben med Hicks i et partnerskap der begge eier halvparten hver.

- Det vil nok gå ennå en stund før vi får en konklusjon på denne sagaen. Enten vil Hicks klare å skaffe nok penger til å kjøpe ut Gillett og ta fullstendig kontroll over klubben, eller så vil det bli et salg av hele klubben. Jeg tipper det ennå vil gå et par måneder før ting er avgjort, sa Bose.

Smith ble månedens spiller
James Smith ble frigitt av Liverpool like før nyttår, og skrev under for Stockport. Nå har backen blitt kåret til "Månedens spiller" i League Two for februar.