Hicks med innboksen full

En talsmann for Tom Hicks forteller til Liverpool Echo at texaneren har fått innboksen full med sinte e-mails fra Liverpool-supportere. Klubbeieren har personlig tatt seg tid til å svare på noen av dem.

Ifølge Liverpool Echo skal Tom Hicks personlig ha sendt svar til noen av de sinte supporterne som har kontaktet ham omkring klubbens fremtid. Texaneren skal ha blitt oversvømt med sinte e-mails de siste dagene, og i dag sier en talsmann for klubbeieren at Hicks tar seg tid til å lese gjennom alt sammen.

- Mr Hicks har fått ganske mye e-post, gjennom meg eller direkte, og han leser alt. Han svarer også på noen få meldinger.

Talsmannen ønsker imidlertid ikke å kommentere situasjonen rundt klubben ytterligere.

James Crowe (28) fra Mossley Hill er en av supporterne som har fått personlig svar fra Mr. Hicks.

- Jeg antar det er forfriskende å få en direkte respons fra eieren, i stedet fra en automatisk beskjed, sier han til Echo.

Under gårsdagens kamp mot Aston Villa kunne man høre en rekke sanger og tilrop rettet mot eierne. Det var også flere bannere som krevde at amerikanerne selger til DIC og forsvinner fra klubben.

Den sangen som ble gjentatt flest ganger var:

"They don't care about Rafa, they don't care about fans. Liverpool Football Club, it's in the wrong hands."

En annen som kunne høres godt til samme melodi som "Five Times": "Get out of our club. Get out of our club. You lying bastards, get out of our club!"

Vi gjengir her også noen av beskjedene som stod skrevet på bannerne:

"U messed up Vietnam, U messed up Iraq, don't mess with Scousers by giving Rafa the sack."

"Flee forthwith Foster and friends. For thine fetid finances hath floundered."

"If it ain't broke, don't Hicks it."

 "One DIC Is Better Than Two"