Hicks på glid

Liverpool Echo tror at Tom Hicks vil la DIC kjøpe andelen til George Gillett, og at amerikaneren vil møte araberne til neste uke. Supportere fornøyd etter protest.

Hicks vil ha samtaler
Tony Barrett skriver i dagens Liverpool Echo sier at kilder nære DIC i dag avslører at Tom Hicks skal være villig til å ikke blande seg inn i et eventuelt salg fra George Gillett til DIC.

Gillett skal vegre seg for å godta et tilbud som vil gi den aldrende amerikaneren en profitt på om lag £40M, men det er fortsatt samtaler mellom de to partene og en avtale kan være i orden i løpet av dager.

Tom Hicks på sin side har vært i kontakt med DIC det siste døgnet for å fortelle den at han ikke vil lage problemer, slik det har vært hevdet mange steder, dersom de blir enig med Gillett. Han skal også ha fortalt DIC at han er villig til å ha samtaler med det så snart som mulig angående fremtiden til Liverpool FC.

Optimisme i DIC medførte at de sendte en representant på kampen mot West Ham i går, og som møtte utvalgte fans etter kampen for å høre på deres meninger. Han fikk også oppleve på nært hold den protesten som ble gjennomført i pausen under gårsdagens kamp.


Vellykket protest
Den nevnte protesten ble holdt i samfulle 15 minutter, fra dommeren blåste av for 1.omgang og til spillerne løp ut på banen igjen. En representant for SOS, Spirit of Shankly, sier til Liverpool Echo at man er veldig fornøyd med hvordan det hele gikk.

- Det er virkelig viktig for oss at våre protester ikke påvirker laget siden de må kunne konsentrere seg om hva som foregår ute på banen. Derfor hadde vi protesten i pausen og det gikk veldig bra, sier supporterne til lokalavisen.

- Vår beskjed er enkel - Hicks og Gillett har vært her for lenge og vi ønsker dem ut av klubben.

- De har liggende et tilbud fra DIC og de burde si ja takk til de og la klubben komme seg videre.

- Vi ønsker ikke at dette skal dra ut noe lenger, men hvis ikke de selvutnevnte "vokterne" kommer ut av klubben vil vi fortsette våre protester.