Hicks: - Torres er ikke til salgs

Tom Hicks slår fast at det er helt uaktuelt for Liverpool å selge Fernando Torres til Chelsea. David Bentley linkes igjen til Liverpool. Forest villige til å betale £750 000 for Paul Anderson?

Ryktene om at Chelsea og Roman Abramovich vil prøve seg med et bud på Fernando Torres har fått Liverpool-eier Tom Hicks til å se rødt. Amerikaneren slår i dag kategorisk fast at dette kan russeren bare glemme med en gang.

Abramovich skal i følge ryktene være villig til å betale hele £50M for å sikre seg Liverpools toppscorer, men Hicks har i en e-mail til The Daily Telegraph i går gjort det helt klart at laget stjernespiller ikke er til salgs.

- Vi vil ikke en gang vurdere et salg, sier han.

På spørsmål om han tror Chelsea nå byr på Torres for å få mediefokuset bort fra avskjedigelsen av manager Avram Grant, svarer Hicks: - Absolutt.

En talsmann for Hicks utdyper Liverpool-eierens standpunkt i dagens Mirror:

- Påstandene er helt uforståelige. Torres vil ikke bli solgt under noen omstendigheter. Hvorfor skulle eierne støtte manageren ved å investere så mye penger i en spiller, bare for å undergrave denne støtten ett år etterpå? Det ville være latterlig.

Torres kommer også med nye forsikringer om at han blir på Anfield i Mirror.

- Liverpool er mitt lag, min by og Anfield er min bane. Det finnes ikke ord for hvor godt det føles å spille for Liverpool. Det er veldig viktig for meg at fansen setter så stor pris på meg, og det er fantastisk å se mitt navn på trøyene som fansen bærer. Jeg er akkurat ferdig med min første sesong i Liverpool, og jeg kan kategorisk slå fast at jeg ønsker å spille enda bedre for denne klubben i flere år fremover.

Bentley linkes igjen
Selv om det bare er en drøy uke siden Liverpool Echo slo fast at Blackburns David Bentley ikke står på Rafas ønskeliste i sommer, så linkes nå spilleren igjen til Liverpool i dagens The Independent. Dette skyldes i all hovedsak at vingen har nektet å skrive under på et nytt og forbedret kontraktsforslag fra Blackburn. I tillegg til Liverpool blir det også hevdet at London-klubbene Chelsea og Tottenham er interessert i 23-åringen.

Bentley har fortsatt tre år igjen av sin nåværende kontrakt med Blackburn. En kontrakt han signerte så sent som i fjor sommer. Det antydes at man på Ewood Park vil forlange så mye som £15M for sin stjernespiller.

The Independent hevder at Liverpool har tilbudt Jermaine Pennant til både Newcastle og Aston Villa, og at de røde ønsker Bentley som Pennants erstatter.

Forest byr £750 000 for Anderson?
Ifølge et uoffisielt Nottingham Forest-nettsted skal Forest være villige til å betale hele £750 000 for Liverpools Paul Anderson. Vingen var som kjent lånt ut til Swansea hele denne sesongen, og waliserne skal ønske å låne Anderson også neste sesong. Forest vil nå tilsynelatende prøve å sette en stopper for dette, ved å legge inn et solid bud på spilleren.