Hjemmedebuter for kvartett

Keane, Dossena, N'Gog, Cavalieri klare til å debutere på Anfield mot Lazio. Kuyt fornøyd med nyervervelsene og ungguttene, og mener Torres kan bli bedre.

Liverpool stilte blant annet med El Hadji Diouf og Bruno Cheyrou forrige gang Lazio gjestet Anfield. Kanskje ikke overraskende så vant italienere 1-0 i oppkjøringskampen til sesongen 2002/03. I kveld kan Anfield-publikummet se frem til å se Robbie Keane, Andrea Dossena, Diego Cavalieri og David N'Gog i aksjon for første gang. Forhåpentligivs lykkes sommerkjøpene til Benítez bedre i Liverpool enn sine Diouf og Cheyrou. Dirk Kuyt tror publikum kommer til å bli imponert over nyervervelsene.
- De nye spillerne har kommet inn og gjort det bra, uttaler Kuyt til Liverpool Echo.

- Det er alltid godt å ha nye ansikter i gruppen. Forhåpentligvis har vi fått dem til å føle seg velkomme også.

- Noen ganger trenger man bare et par endringer for å utgjøre en stor forskjell. Forhåpentligvis kan spillerne vi har signert hjelpe oss til å oppnå det.

- Vi hadde allerede et veldig sterkt lag. Nå har vi tilført noe til det vi hadde, så det kan bare være en god ting.

- Vår form forbedrer seg hele tiden. Vi har scoret noen mål i de siste kampene, så alle føler det positivt. De ser frem til å spille på Anfield igjen.

- Man må alltid jobbe hardt i pre-season, og man ser frem til store kamper. Vi har hatt noen av dem nylig. Å spille mot Lazio hjemme er selvsagt enda én.

- Jeg er sikker på at fansen vil være spent på å se de nye spillerne. De har spilt bra så langt. Forhåpentligvis kan det fortsette i kveld.

- Det viktige for alle oss nå er å bruke disse kampene for å sikre at vi er klare for den nye sesongen. Jeg er sikker på at vi kommer til å være det.



Også ungguttene Stephen Darby, Jay Spearing, Emiliano Insúa, Damien Plessis, Krisztián Németh og Dani Pacheco har fått spilletid i treningskampene.
- Akkurat som de nye kjøpene så har de unge spillerne gjort det bra, forteller Kuyt.

- Treningsleiren i Sveits og de påfølgende kampene ga alle en god mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. De unge spillerne kom inn og fant seg bra til rette.

- Det er alltid fint å få opp unge spillere, og de som har vært involvert med laget, har gjort en god jobb.

Fernando Torres var en av de siste som kom tilbake fra sommerferie. Spanjolen nettet 33 mål i sin debutsesong for Liverpool. Kuyt tror at Torres vil bli enda bedre den kommende sesongen.
- Selvsagt kan han bli bedre, mener nederlenderen.

- Fernando hadde en fantastisk første sesong med oss, men han er ennå ung. Det betyr at han fortsatt kan bli bedre.

- Etter at han scoret så mange mål forrige sesong, er jeg sikker på at andre lags forsvar vil bli mer klar over ham. De kjenner til hva han kan gjøre, men det er ikke enkelt å stoppe en spiller med slike kvaliteter som han har.

- I tillegg gjorde han det virkelig bra for Spania i Euro 2006. han scoret vinnermålet i finale, så han vil ha selvtillit av det. Jeg er sikker på at han kan bli bedre.