Hjemmesuksess for reservene

Liverpools reservelag vant sin avdeling i ligaspillet, og man håper nå å kunne fortsette å spille sine hjemmekamper i Warrington også neste sesong.

Liverpools reserver vant den nordre avdelingen, og møter Aston Villa til landsfinale på Anfield førstkommende onsdag. Reglene til Premier League sier at denne finalen må spilles på klubbens faste hjemmebane, og ikke The Halliwell Jones Stadium i Warrington, hvor Gary Ablett og hans disipler har hatt som tilholdssted i 2007/08.

Rugbyarenaen ville uansett ikke vært spilleklar p.g.a. arbeid med gressmatta, og det har vært et problem utover i sesongen. Underlaget har ikke vært bra. Det positive har vært en stor interesse for reservelagskampene, og Liverpool håper at deres reserver fortsatt vil kunne spille der.

- Vi håper at godt og varmt vær vil bidra til å få banen i god stand igjen, sier Liverpools assisterende sekretær Ian Silvester. - Banen var i en svært dårlig forfatning, men har allerede blitt langt bedre. Jeg så underlaget på samme tidspunkt i fjor og det er vanskelig å tro hvor mye dårligere det er blitt. Vi vil nå ha et møte, og vi vil diskutere kvaliteten på banen, og hva som det er planlagt å gjøre med det, sier Silvester til Warrington Guardian.

- Angående det sportslige vant vi ligaen og The Halliwell Jones Stadium og Warrington Wolves (red - rugbylaget som har arenaen som hjemmebane) har vært fantastiske.

- Vi gikk fra å ha et gjennomsnitt på 389 i Wrexham forrige sesongen til 3160 denne sesongen, noe som er en fantastisk økning. Hvis vi trekker fra de to siste kampene ville snittet vært på 3968.

- Jeg tror dette har hjulpet laget. Det er ikke noe som er verre enn å spille foran bare 100 mennesker. Jeg er sikker på at Gary Ablett (bildet) heller vil spille foran mange tusen, da spillerne behøver å lære deres yrke foran tilskuere.

- Du må likevel ha et lag som har satt seg mål, og etter bare et tap på 18 kamper ønsker vi nå å vinne finalen. Dette er en sjanse for folk å komme til Anfield, også de som vanligvis ikke har den muligheten.