Hobbs håper på førstelagsspill

Jack Hobbs håper han får flere sjanser til å vise seg frem på Liverpools førstelag kommende sesong. Men han innser at det blir hard kamp om plassene i backrekka.

Jack Hobbs sier til Liverpoolfc.tv i dag at han vil gjøre et realt forsøk på å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen denne sesongen. Midtstopperen tilbrakte som kjent siste halvdel av fjorårssesongen på lån i Scunthorpe, men nå mener mannen som fyller 20 år i neste måned at det er på tide å slå igjennom i helrødt.

- Det er fantastisk å være en del av førstelagstroppen i Liverpool igjen, og jeg jobber hardere enn noen gang for å imponere manageren. Det er godt å være tilbake i klubben. Du blir tatt veldig godt vare på når du er på treningsleir, uttaler Portsmouth-fødte Hobbs.

- Jeg føler jeg har klart meg fint i de kampene jeg har spilt så langt. Jeg måtte så over Luzern-kampen fordi jeg hadde pådratt meg en liten skade, noe som var skuffende, men jeg var involvert både mot Tranmere og mot Wisla Krakow. Forhåpentligvis får jeg spilletid også mot Hertha Berlin. Det ville ha vært stort å få spille på Olympiastadion.

- Det er sterk konkurranse om plassene i backrekka, men slik vil det alltid være i en klubb som Liverpool. Du må hele tiden prestere og prøve å vise folk hva du er kapabel til når du får sjansen på førstelaget. Her har man ikke råd til å underprestere.

- Låneoppholdet i Scunthorpe var en god erfaring å ta med seg, og jeg fikk også se hvordan det er å spille i Championship. Oppholdet startet bra, men jeg ble satt ut av laget mot slutten av perioden, noe som var skuffende.

- Nå skal jeg forsøke å gjøre mitt beste på trening hver dag, og så får vi se hva det rekker til. Det blir tøft å spille seg inn på laget, men jeg jobber så hardt jeg kan for å overbevise manageren om at jeg kan gjøre en god jobb for ham.

- Manageren og Sammy Lee snakker mye med oss, og oppmuntrer oss hele tiden. De gir også råd og vink om hva vi kan bli bedre på. Det er flott.

Hobbs har også blitt imponert over prestasjonene til de andre unge spillerne under treningsleiren i Sveits.

- Spillere som Jay Spearing, Stephen Darby, Emiliano Insua og Damien Plessis har imponert. De hadde en fantastisk sesong med reservelaget i fjor, og er bevis på at manageren gir deg sjansen om du spiller bra. De har alle gjort det bra under preseason, og vi oppmuntrer hverandre hele tiden.