Hobbs trives i Scunthorpe

Jack Hobbs håper han kan bidra til at Scunthorpe overlever i The Championship, og mener det er mye bedre å spille der enn for reservelaget. Ian Callaghan ser fram klassisk møte etter 43 år.

Midtstopper får førstelagserfaring
Med Martin Skrtel på plass i januar, fant Rafael Benitez det tilrådelig å la Jack Hobbs gå på utlån for å få mer førstelagserfaring. Med tre kamper fra start og to som innbytter totalt denne sesongen for Liverpool, ville han få mer spilletid for Scunthorpe i The Championship.

Før kveldens kamp mot Stoke i den nest øverste divisjonen har Jack startet tre kamper og kommet inn som innbytter ved en anledning for Scunthorpe. Det synes heller ikke å være grunn for bekymring over at han ikke skal få testet seg, siden det nyopprykkede laget pr. i dag ligger på bunnen av tabellen. Hobbs mener at dette vil bli en verdifull erfaring for ham.

- Jeg har funnet meg veldig bra til rette, og de andre guttene og sjefen har virkelig ønsket meg velkommen, sier Jack til klubbens hjemmeside.

- Det er en god lagmoral her og alle har støttet meg. Det er tempo på treningene, vi har et godt lag og jeg tror vi definitivt har kapasitet til å greie å holde oss.

- I The Championship møter jeg erfarne angripere og spiller foran mye folk og med god atmosfære. Det er mye bedre enn å spille for reservene til Liverpool.


Cally mimrer etter historisk kveld
3-1 mot Inter i 1965 var en av de virkelig store kveldene på Anfield, da et Liverpool som nylig hadde vunnet FA-Cupen for første gang nær hadde slått ut de italienske mesterne. Et feilaktig annullert mål foran The Kop, og en korrupt dommer i Italia ødela imidlertid drømmen. Ian Callaghan, mannen med flest kamper for LFC gjennom tidene, scoret et av målene mot Inter, og tenker tilbake på et møte som til tirsdag vil finne sted igjen etter 43 år.

- Inter hadde et glimrende lag og ble regnet som det beste i Europa, men vi var høyt oppe etter å ha vunnet på Wembley og vi spilte fantastisk den kvelden, sier Cally til Liverpools offisielle hjemmeside.

- Vi vant 3-1, men det skulle ha vært mer siden Chris Lawler feilaktig fikk en scoring annullert.

- Atmosfæren var fenomenal og det var utvilsomt en av de største kveldene i min karriere. Jeg har mange gode minner fra den kampen.

- Den sesongen var starten på eventyret ute i Europa for klubben, og det var noe helt annet enn vi hadde vært vant til. Tempoet var ikke så stort som hjemme, men det var veldig teknisk og motstanderne var flinke til å holde på ballen.

- Vi tilvente oss imidlertid veldig bra og etter å ha slått ut Reykjavik, Anderlecht og de tyske mesterne Køln, trodde vi at vi var på vei til finalen etter 3-1 mot Inter i den første kampen. Dommeravgjørelser ødela imidlertid for oss i returen og den største skuffelsen for meg er at Shanks aldri greide å vinne Europacupen. Vi hadde et stort lag og skulle ha vunnet den for ham det året, men skjebnen ville det ikke slik.

- Nå ser jeg virkelig fram til kampen på tirsdag og jeg tror det blir veldig jevnt. Jeg pleide å like og spille borte først, slik at du visste nøyaktig hva du måtte gjøre i hjemmekampen. Nå spiller imidlertid de røde foran sine egne fans først og de må være positive siden de behøver å ha noe å ta med seg til den andre kampen i Milan.

- Inter har et veldig talentfullt lag, men Rafa Benitez har brakt klubben til to finaler i Champions League i løpet av de tre siste sesongene og vet hva dette dreier seg om.

- Dersom en skal vinne Premier League må en spille stabilt uke etter uke, noe vi ikke har greid denne sesongen. Vi har spilt uavgjort i mange kamper hvor vi skulle ha vunnet.

- I Champions League er det annerledes siden det kun dreier seg om to kamper. Manageren vil sette opp en taktikk for å kunne utmanøvrere Inter og spillerne må gjøre sitt ytterste. Champions League synes å ha brakt det beste ut av laget de siste årene og forhåpentligvis blir det tilfellet igjen. Det bør bli en glimrende kamp og jeg tror de røde går videre.

- Fansen har også en stor rolle å spille, og jeg er sikker på at de vil støtte spillerne slik de gjorde for oss i '65.