Hovedsalget VIF-LFC kl 0900

Tirsdag klokken 0900 starter hovedsalget til Liverpools treningskamp på Ullevaal den 5. august. Dersom du enda ikke har fått billett bør du sitte klar foran PCen da.

Før helgen gikk det ut langt flere billetter enn beregnet til oss røde. Når det såkalte hovedsalget til kampen starter i dag - tirsdag 24.6 - er det kun igjen 7-8000 billetter. Det er ventet at disse vil gå i løpet av noen timer og at kampen etter det vil være helt utsolgt.

Dersom du fortsatt mangler billetter bør du kjenne din besøkelsestid og sitte klar noen minutter før klokken 0900. Billettene legges ut på www.billettluka.no Billettene selges kun online. Det går ikke an å kontakte VIF eller Supporterklubben for billetter.

Står du fortsatt uten billett(er) til kampen når kampen er utsolgt så fortvil ikke. Hvis du er medlem av Supporterklubben vil vi forsøke å samle sammen det som er av løse og uavhentede billetter og formidle disse til våre medlemmer. Følg med her på Liverpool.no i løpet av de neste ukene eller send meldingen LFC TICKET START til 2180. Denne tjenesten koster normalt kr 1,- per melding. I forbindelse med kampen mot VIF vil vi sende ut alle meldinger gratis.

Ikke kjøp billetter fra uautoriserte kilder. Disse billettene vil koste dyrt og det er stor mulighet for at de er falske.

Ha heller litt is i magen. Etter alt å dømme vil det bli et lite "restsalg" etter kampen offisielt er utsolgt. Vi kommer til å ta hånd om røde billetter som dukker opp og annonsere dette straks vi har kontroll.

Følg med her på .no eller via vår SMS-tjeneste - gratis oppdatering ifm VIF-LFC.