Hughes lover kamp om poengene

Blackburn har ikke gitt opp å kvalifisere seg til UEFA-cupen, og manager Mark Hughes lover Liverpool hard motstand på søndag. Skotsk midtbanespiller linkes.

Blackburn-manager Mark Hughes sier til lokalavisen The Blackburn Citizen at han og hans mannskap på ingen måte frykter Liverpool før søndagens ligamøte på Anfield. Tvert i mot tror Rovers-sjefen at hans mannskap kan stelle i stand en overraskelse mot Champions League-semifinalisten.

Man må faktisk helt tilbake til april 2006 for å finne sist Blackburn tapte for Liverpool, og gjestene har ikke gitt opp håpet om en plass i neste års UEFA-cup ennå.

- Kamper mot Liverpool er alltid store kamper som du som spiller ønsker å spille i. Kampen vil ha stor betydning for Liverpool, akkurat som for oss. Vi frykter dem ikke, og ser virkelig frem til kampen, siteres Hughes.

- Liverpool har hatt noen tøffe kamper den siste tiden, men de har store ressurser. De gjorde store forandringer på laget forrige helg, og fikk likevel med seg et godt resultat. Uansett hvem som spiller for dem i helgen så vil vi møte et kvalitetslag. Men vi har bitt godt i fra oss på Anfield de siste sesongene, så vi gleder oss til kampen. Liverpool vet de vil få hard motstand på søndag.

Liverpool ivrer etter å sikre seg ung skotte
Ifølge Setanta Sports ønsker Liverpool å sikre seg den unge Dundee-spilleren Kevin McDonald. Men Dundee-manager Alex Rae er ikke interessert i å kvitte seg med den 19 år gamle midtbanespilleren.

- Jeg tror ikke at det vil hjelpe ham å sitte på reservebenken et annet sted. Han er allerede god nok til å spille førstelagsfotball, skal Rae ha uttalt til The Independent.