Hyller Fernando Torres

Trener Luis Aragones og tremålscorer David Villa hyllet begge Fernando Torres etter en 4-1 seier hvor Liverpools toppscorer ble byttet ut og spart til senere oppgjør.

Torres og Villa var glimrende som angrepspar i en snau time mot Russland, hvor David Villa hadde ført Spania opp i en 2-0 ledelse men hvor Fernando hadde gjort forarbeidet til den første scoringen og stadig skapt trøbbel for russerne. Luis Aragones bekreftet etterpå at det ikke dreide seg om noen skade da han byttet ut et av sine ess etter 54 minutter, og en hel fotballverden kunne også se at hattrick-helt Villa løp rett til Liverpools stjernespiss etter å ha sendt ballen i nettet for tredje gang.

- Når jeg tenker på Villa, tenker jeg på scoringer. Han er glimrende, men det er også Torres når han får plass, oppsummerte Aragones etter kampen som brakte Spania til topps i gruppe D.

- 4-1 kan høres lett ut, men det var det definitivt ikke. Våre motstandere var fysisk sterke og det var tøft. Vi fikk det første målet, men var heldige som ikke fikk en utligning mot oss, fortsatte den erfarne treneren.

- Etter 2-0 spilte vi med mer frihet, dominerte spillet og fortsatte å score.

- Jeg ønsket å dedikere den tredje scoringen til ham da jeg skyldte ham noe etter de to første scoringene, forklarte David Villa omfavnelsen av Fernando Torres.

- Han stod bak den første, og hans løp sørget for at Iniesta fikk plass til å legge opp til nummer to.

- Det dreier seg overhodet ikke om en skade, skyter Aragones inn. - Torres har hatt en lang og hard sesong. Han vil bli en viktig spiller for oss, men på det tidspunktet behøvde vi mer styrke på midtbanen.