Hyypiä håper på mer spilletid

Sami Hyypiä håper på fornyet tillit etter å ha spilt Liverpools to siste kamper. Adam Hammill ga Blackpool ledelsen, men det ble likevel tap i Lancashire-derbyet mot Preston.

Sami Hyypia spilte samtlige 90 minutter mot Bolton på lørdag, i det som kun var hans tredje ligakamp fra start denne sesongen. Nå håper den svære finnen på mer spilletid i tiden som kommer.

- Det var fint å spille, og når vi i tillegg vinner blir man dobbelt så glad. Jeg er her for å hjelpe laget, og hver gang manageren lar meg spille prøver jeg å gjøre mitt beste, sier midtstopperen til Liverpoolfc.tv.

Hyypiä var som kjent også med på det begredelige Carling Cup-tapet for Tottenham, og poengterer at det var viktig å slå tilbake etter det pinlige nederlaget.

- Vi viste karakterstyrke ved å slå tilbake og vinne i Bolton. Men det var jo et helt annet lag som spilte i helgen. Laget vi benyttet mot Tottenham burde ha gjort det bedre. Vi skuffet i den kampen.

- Mot Bolton synes jeg vi gjorde en god jobb, selv om vi ikke kan være fornøyd med andreomgangen ettersom de klarte å gjøre det vanskelig for oss.

- Det var viktig å få den andre scoringen, som ga oss pusterom og fikk roet nervene. Vi kunne ha gjort enda flere mål også. Det er flott at vi fortsetter å vinne, slik at vi legger press på de andre lagene. Men viktigst er det å se på våre egne prestasjoner, og konsentrere oss om å ta tre poeng i neste kamp. Vi har ikke råd til å slappe av nå. Vi må gi 100% i hver eneste kamp, avslutter Hyypiä.

Hammill med scoring
Liverpools utlånte ving Adam Hammill ga vertene ledelsen da Blackpool i går tapte 3-1 for Preston på hjemmebane. Hammills scoring kom etter ni minutter, og var av det vakre slaget, helt oppe i krysset. Men Preston kom sterkt tilbake og vant kampen fortjent. Gjestenes andre scoring ble for øvrig headet inn av tidligere Liverpool-spisss Neil Mellor.