Hyypiä kåret til årets spiller i Finland

Sami Hyypiä har for syvende gang blitt kåret til ”Årets spiller” i Finland. Blackpool ønsker å beholde Adam Hammill ut sesongen.

Sami Hyypiä har blitt kåret til "Årets spiller" i Finland for syvende gang. 35-åringen er "still going strong", og i løpet av året som nå går mot sin slutt spilte han sin 95. landskamp.

Første gang Hyypiä vant denne kåringen var i 1999, like etter at han ankom Liverpool fra hollandske Willem II. Hans solide stopperspill i partnerskap med Stephane Henchoz og Jamie Carragher i årene som fulgte førte til tilsvarende utmerkelse også i 2001, 2002, 2003, 2005 og 2006. Nå kan altså 2008 føyes til den listen.

Blackpool ønsker å beholde Hammill
Blackpool-manager Simon Grayson har kontaktet Liverpool og bedt om å få beholde vingen Adam Hammill ut sesongen. Til Blackpool Gazzette sier Grayson at dette er en av hans viktigste oppgaver i forbindelse med transfervinduet i januar. Det er imidlertid ikke sikkert dette er i tråd med Liverpools planer for utlånsspilleren.

- Jeg har allerede snakket med Owen Brown, Liverpools sjefspeider, om Adam Hammill, og jeg har fortalt ham at vi ønsker å beholde Adam ut sesongen. Liverpool skal ha et møte, der de skal bestemme seg for hva de ønsker å gjøre, siteres Grayson.

- Dersom Adam reiser tilbake til Liverpool, må han være førstelagsaktuell for dem. Dersom han ikke er det, er det best han fortsetter på utlån, og da forhåpentligvis hos oss, legger han til.