Hyypiä og Crouch tilbys nye kontrakter

Ifølge Tony Barrett i Liverpool Echo så står Liverpool klar til å tilby Crouch og Hyypiä nye kontrakter. Benítez vil gjerne få duoen over på nye avtaler for å dempe andre klubbers interesse.

Sami Hyypiä nærmer seg 35 år, men har hittil denne sesongen vært en av de rødes mest benyttede spillere. Midtstopperens kontrakt utløper ved sesongslutt, og en forlengelse vil bety at finnen får minst et tiår på Anfield. Han kom til Liverpool fra nederlandske Willem II sommeren 1999 for £2,5M. Newcastle, Bolton og Fulham har vist interessere for Hyypiä, så Benítez skal ha handlet kjapt i håp om sikre seg spillerens tjenester også etter inneværende sesong.

Hyypiä snakket nylig om at han ønsker å fortsette karrieren i Liverpool til tross for andre klubbers interesse. Det vil komme som en overraskelse hvis han avslår tilbudet om ny kontrakt.

Peter Crouch' situasjon er mer komplisert. Spissen har halvannet år igjen av sin kontrakt, og har ikke fått særlig tillit av Rafael Benítez denne sesongen. Liverpool Echo mener det er uklart om spilleren ønsker å fortsette i klubben.

Til sommeren kan Crouch benytte seg av artikkel 17 i FIFAs overgangsreglement. Spillere under 28 år som har unnagjort tre år av en kontraktstid på fire eller fem år, kan kjøpe seg ut av kontrakten ved å betale klubben en kompensasjon. Crouch vil til sommeren ha ett år igjen av kontrakten på fire års varighet.

Benítez er klar til å se hvor fornøyd Crouch er i Liverpool og et kontraktstilbud er forventet innen kort tid. Dette bekrefter Rafa overfor The Guardian. 
- Vi har snakket med Crouch om ny kontrakt. Spilleren har fortalt meg at han ønsker å bli. Agenten snakket med Rick Parry, og han sa at spilleren ønsker en samtale.