Hyypiä om fremgangen

Hyypiä trekker frem tre grunner til den gode sesongstarten. Reina mener det er en styrke at Liverpool også vinner uten Torres og Gerrard. Mer i vente fra Robbie Keane.

Sami Hyypiä, som var tilbake i startoppstillingen mot Portsmouth, tror sommerkjøpene, konkurranse om plassene og bedre mentalitet har vært viktig for den gode sesongstarten. 35-åringen er ikke bekymret for måten Liverpools seirer har kommet på, så lenge de røde forblir på toppen av tabellen. Syv av åtte seirer har vært med ett mål.
- I begynnelsen av sesongen var det noen kamper vi ikke presterte briljant i, men fikk resultatet. Dersom vi ligger øverst på tabellen i mai, vil ingen huske at vi spilte dårlig på starten av sesongen. Forskjellen fra tidligere sesonger er at vi gjorde noen gode kjøp i sommer. De har kommet rett inn på laget. Vi har også stor konkurranse om plassene, noe vi kanskje ikke har hatt de siste sesongene. Denne sesongen tror jeg vi også er sterkere mentalt.

Styrke å vinne uten Torres og Gerrard
Fernando Torres scoret 33 mål for Liverpool forrige sesong, og vil bli en viktig brikke i jakten på Liverpools 19 ligamesterskap. Spanjolen har imidlertid stått over fire av ti ligakamper hittil, inkludert gevinstene mot Manchester United og Chelsea. Liverpool har oppnådd gode resultater også uten Torres, Steven Gerrard og Martin Skrtel. Reina mener det er en styrke for laget.
- Manchester United var et stort øyeblikk for oss. Vi hadde allerede god tro, men vi hadde en stor jobb foran oss da de tok ledelsen. Måten vi slo tilbake på forteller mye om oss. Ikke bare at vi scoret to mål, men det var måten vi kontrollerte kampen på.

- Det at vi oppnådde dette uten to av våre beste spillere, Torres og Steven Gerrard, er et stort løft for selvtilliten.

- Det var det samme mot Chelsea. Vi hadde ikke med Fernando Torres, men andre spillere bidro til seieren.

- I løpet av en sesong vil slike ting skje. Vi har vist at vi kan klare oss uten Martin Skrtel, Steven Gerrard og Fernando Torres.

Mer i vente fra Keane
Robbie Keane synes han har fått en grei start på Liverpool-karrieren, men mener han fremdeles har mer å gå på.
- Det har vært ok. Robbie Keane har fortsatt mer å by på. Dere har ikke fått sett det beste av meg ennå, men vi har mange kamper fremover. Jeg ser frem til å vise hva jeg kan, uttaler Keane til liverpoolfc.tv.

Keane innrømmer at spillerne er sultne på suksess i Premier League.
- Stevie snakker ikke om det hver dag, men han og Jamie Carragher har et stort ønske om å vinne ligaen. Vi har to lokale spillere som ønsker å vinne tittelen for byen. Deres besluttsomhet i måten de spiller på og ønsket om å vinne smitter av på alle i klubben. Hvis vi alle kan få frem en del av ønsket de har vist de seneste årene, da har vi en mulighet.