Hyypiä tror Riise revansjerer seg

Sami Hyypiä tror John Arne Riise vil slå tilbake og ta revansje for selvmålet på Anfield i onsdagens returkamp mot Chelsea. Finnen er imidlertid usikker på om han selv får spille kampen.

Sami Hyypiä tror at John Arne Riise vil komme sterkt tilbake etter det sene selvmålet på Anfield, i onsdagens returoppgjør mot Chelsea på Stamford Bridge. Sunnmøringen ble tatt av banen etter 65 minutter av lørdagens ligakamp mot Birmingham, for å bli spart til den viktige semifinalen.

- John er mentalt sterk, og vil forhåpentligvis ikke tenke mer på selvmålet. Psykisk er han nå 100% i balanse igjen. Spillere er profesjonelle nok til å håndtere ting som dette, forsikrer finnen i et intervju med The Daily Telegraph.

- Selvmål skjer av og til i moderne fotball, ettersom tempoet på ballen er så høyt. Dette er ikke første gang John Arne har gjort selvmål, og dette er noe også mange andre spillere har opplevd eller kommer til å oppleve.

- Manageren brukte mange av spillerne som ikke får så mye spilletid mot Birmingham. Jeg kan ikke lese managerens tanker, men vi som fikk spille på St. Andrews har gitt 100% i håp om å skape trøbbel for ham når han skal ta ut laget til onsdagens kamp, sier Hyypiä, som selv spilte hele kampen i Birmingham.

- Jeg var misfornøyd med at vi slapp inn to mål, men det var bra av oss å komme tilbake og ta det ene poenget. Ett poeng som betyr at Everton ikke har sjanse til å ta oss igjen lenger.