I rute til sesongstart

Sami Hyypiä føler ikke at alderen tynger nevneverdig. Føler at laget er i rute til sesongstart. Ingen gjenkjøpsklausul på Carson.

Sami Hyypiä mener at han ikke føler seg så mye eldre enn da han deltok på de første sesongforberedelsene med Liverpool for ni år siden.
- Selvsagt blir det litt vanskeligere når du blir eldre, men jeg har hatt glede av denne pre-season. Jeg har spilt, og jeg føler meg i form, sier 34-åringen til Liverpoolfc.tv.
  
- Vi blir alle eldre, men det er mange unge gutter som holder meg i form på dette laget!
  
Hyypiä har vært med å vinne samtlige trofeer i løpet av tiden i Liverpool - med ett unntak. Med ett år igjen på kontrakten håper han på å gå til topps i Premier League kommende sesong.
  
- Forhåpentligvis vil det ikke bli min siste mulighet, men selvfølgelig har vi høye håp om at vi vil være nærmere toppen for hvert. Det er det samme i år.
  
- Vi har styrket laget med gode spillere i løpet av sommeren, og forhåpentligvis vil vi bli sterkere denne sesongen.
  
De røde har nå bare en treningskamp igjen før sesongen tar til for fullt.
  
Hyypiä, som spilte andre omgang på Ullevaal i går, mener seieren gir et bevis for at han og hans lagkamerater nærmer seg den optimale formen før den nye sesongen starter.
  
- Det var en god arbeidsøkt for oss, og det var det viktigste.
  
- Vi har jobbet hardt. Det viste vi litt mot Vålerenga. Jeg tror vi vil være klar til neste uke og Champions League-kvalifiseringskampen.

Ingen gjenkjøpsklausul på Carson
I West Bromwich signerte Scott Carson en fireårsavtale med opsjon på ytterligere 12 måneder. Rapportene om at Liverpool har en gjenkjøpsklausul på Scott Carson er feilaktige, skriver Birmingham Mail. Gjenkjøpsklausuler tillates ikke av det engelske fotballforbundet fordi strider mot prinsippet om fair-play.