Idrizaj er ferdig i Liverpool?

Mye tyder på at Besian Idrizaj er ferdig i Liverpool. Liverpoolfc.tv omtaler østerrikeren som forhenværende spiller, og har fjernet hans spillerprofil. FA-nei til PL-forslag.

I forbindelse med at Besian Idrizaj kollapset under spill for FC Wacker Innsbruck i helgen, har det kommet frem opplysninger som kan tyde på at han har forlatt Liverpool for godt, og ikke er utlånt til østerrikerne slik det tidligere har blitt meldt.

Liverpoolfc.tv omtaler i alle fall i dag Idrizaj som "den tidligere Liverpool-spissen", i forbindelse med at han har blitt utskrevet fra sykehuset i Østerrike. De skriver også at "Idrizaj spilte aldri en førstelagskamp for Liverpool, men han nettet et hat-trick i en vennskapskamp mot Wrexham i juli".

Klubbens offisielle nettsted omtaler altså østerrikeren som om Liverpool-karrieren hans er over for godt. Hans spillerprofil er også fjernet fra listen over spillertroppen. Dette skjer normalt ikke med spillere som er utlånt, men kun spillere som har blitt frigitt eller solgt. Vår konklusjon er derfor at Idrizaj har spilt sin siste kamp i Liverpool-drakt, og har forlatt klubben på permanent basis. Antagelig har han blitt frigitt, og har dermed gått gratis til FC Wacker Innsbruck.

Huth og Tuncay tvilsomme for Boro
Ifølge de siste rapportene kommer Middlesbrough til å foreta sene tester på duoen Robert Huth og Tuncay Sanli, før Gareth Southgate tar ut laget som skal møte Liverpool i morgen. Huth har slitt med en fotskade, men kan komme til å spille i morgen, mens Tuncay er tilbake i trening etter en hamstringskade. Lee Cattermole (kne) og Chris Riggott (hamstring) er definitivt ikke i stand til å spille kampen.

FA sier nei til en 39.serierunde
Premier Leagues planer om en 39.serierunde i utlandet har fått et nytt skudd for baugen, etter at det engelske fotballforbundet har gjort det klart at de ikke liker planene. FA mener planene ikke lar seg gjennomføre, etter å ha diskutert saken på sitt styremøte i går.

Planene har blitt gjenstand for omfattende kritikk fra flere hold, og FA konkluderte med at ideen vil ha negative konsekvenser for forholdet til andre lands fotballforbund. FA sitt styre skal ha vært så godt som enstemmige i at de ikke vil støtte forslaget.