Ince junior v Ince senior

Thomas Ince vil spille juniorkamp mot Blackburn på lørdag, klubben hvor hans far nå er manager. - Det er opp til Daniel Agger nå, sier gammel forsvarslegende.

Ligaleder Liverpool
Juniorlaget til de røde tar i morgen turen til Blackburn etter å ha vunnet seks av sine første sju kamper. En av dem øynene vil bli rettet mot er Thomas Ince, sønn av tidligere kaptein i Liverpool, Paul Ince.

Familien Ince har fortsatt å bo på Merseyside selv etter at senior sluttet å spille på Anfield, og han har nå ikke så lange veien til Lancashire og Blackburn hvor han tar sine første skritt som manager i Premier League.

16-årige Thomas Ince er noe ulik sin far, da han som en noe høyere, slankere og raskere type spiller på venstrekanten, hvor hans presise venstreben er hans aller beste våpen.

En vil anta at far Paul tar turen for å se på sønn Thomas i morgen, selv om trener Hugh McAuley prøver å ikke legge for mye vekt på det poenget.

- Jeg er sikker på at Paul ser fram til det, men hans familiebakgrunn, sier McAuley til LFC TV.

- Vi forventer en hard, fysisk kamp, slik det alltid er mot Blackburn, men de liker også å spille fotball som oss.

- Vi har noen fine seiere bak hos, har et stabilt lag, og vi håper vi kan fortsette å få gode resultater.


Agger må benytte sjansen
- Det er nå opp til Daniel Agger å skape et partnerskap, hvis han får en sjanse sammen med Jamie Carragher, sier Phil Neal til BBC Radio Merseyside. Neal vant i sin tid åtte ligamesterskap som allsidig forsvarer i Liverpool, selv om de fleste kampene han spilte var på høyrebacken.

- Han må gi Rafa et problem når Skrtel er klar igjen.

- Det er et enormt løft, sier Nealy om det at de røde kom tilbake fra 0-2 borte mot Manchester City sist helg og snudde til 3-2.

- Vi måtte også gjøre noe slikt en del ganger, men heldigvis ikke ved så mange tilfeller. Jeg tror noe slikt gir en styrke i garderoben.

- Det som imidlertid er enda viktigere nå er innstillingen til de som ikke er på laget. De må være like besluttsomme når de får en halvsjanse av Rafa. De vil også måtte ønske å være med å dele suksess.