Ince stoler på erfaring

Liverpools motstander kommende lørdag, Blackburn, spiller i kveld mot Man Utd i Carling Cup og manager Paul Ince antyder at han ikke vil hvile så mange spillere.

- Vi må ta vare på øyeblikket, sier Ince når han tar med seg sitt lag til en av sine gamle klubber på Old Trafford. Derby og Burnley gikk i går til semifinalen i Carling Cup og Blackburn kan i kveld få sin beste sjanse til å komme til Wembley denne sesongen.

- Vi har fortsatt noen skader og et par andre spillere som ikke er tilgjengelige, noe som gjør at vi ikke har så mange valgmuligheter, fortsetter den ferske manageren i Premier League. - Det kan være at vi må stokke om en del på laget, men jeg vil se mot de rutinerte spillerne mot United.

- Hvis vi kunne greie å gå videre vil det være et stort løft før ligakampen mot Liverpool på lørdag.

Dette kan i det hele tatt bli en stor cupuke for familien Ince, siden sønnen Thomas scoret da Liverpools juniorlag i går slo ut Leeds av den nasjonale juniorcupen.

Blackburn har David Dunn, Vince Grella og Steven Reid langtidskadet, mens Chris Samba er usikker med sykdom til kveldens kamp. I tillegg er ikke Keith Andrews og Danny Simpson spilleberettiget i Carling Cup.