Info: billettsøknader til VIF-LFC

Supporterklubben tar ikke i mot flere søknader lenger. Følg med tirsdag 24.6 kl 0900 når de 7.000 siste billettene legges ut!

Etter den helt ekstreme pågangen etter billetter da billettsalget startet fredag har vi vært i kontakt med VIFs billettansvarlig og vil forsøke å kjøpe et større antall billetter fra dem mandag. På den bakgrunn ba vi derfor om mail fra medlemmer som enda ikke har fått billett. De billettene vi eventuelt vil kunne få kjøpt fra VIF vil vi selv ha 100 % kontroll og kan fordele videre til medlemmer.

Vi har til nå motta henvendelse om nesten 1000 billetter og kommer derfor ikke til å ta i mot flere slike mailer. Det er verken mulig å administrere flere henvendelser på en ansvarlig måte eller realistisk grunn til å tro at vi skal få kjøpt mer enn det.

Derfor nytter det ikke å kontakte supporterklubben om dette - vi må henvise til det åpne billettsalget som starter tirsdag 24.6 klokken 09.00. Billettene legges ut på Billettluka.no.

Dersom du alt har sendt en søknad til supporterklubben:
- alle mailer kommer til å bli besvart FØR 24.6 - da resten av billettene legges ut
- det er viktig at instrukser i mailene som kommer fra oss blir fulgt til punkt og prikke hvis ikke annet er avtalt.
- hvis vi eventuelt som ha billetter til overs vil vi komme med info om det på liverpool.no ca to uker før kamp.

Vi beklager at det tar tid å behandle alle søknadene - men alle vil få positivt eller negativt svar før 24.6.

Vennligst ikke kontakt Supporterklubben hvis du har spørsmål om kjøp og transaksjoner du har gjort via Billettluka.no. Dette må du ta direkte med dem.

Supportertreff på Rockefeller
Mandag 4. august - kvelden før kvelden, vil Supporterklubben avholde et stor Supportertreff på Rockfeller i sentrum av Oslo. Alle medlemmer er hjertelig velkommen. Vi kommer med mer info i løpet av de neste ukene...