Ingen kamp mot Chester likevel?

Politiet i Chester tviler på at de klarer å håndtere Liverpool-kamp og Chester Races på samme dag. En endelig avgjørelse er ventet i morgen.

Et uoffisielt nettsted for Chester City melder nå i kveld at det ikke er sikkert at det blir noe av Liverpools preseason-kamp mot Chester på Deva Stadium likevel. Bare noen få timer etter at Chester-manager Simon David kunngjorde at hans mannskap skal møte Liverpool til treningskamp på Deva Stadium lørdag 12.juli, melder Chester City Mad at kampen står i fare for å bli avlyst.

Opplysningene har nettstedet fra kilder innad i Chester City FC. Grunnen til at kampen kanskje ikke blir spilt likevel er paradoksalt nok hestesport. Chester Races går nemlig også av stabelen den lørdagen, og politiet i Chester tviler på at de har ressurser nok til å håndtere begge arrangementene på samme dag.

Chester City Mad melder at det trolig vil bli tatt en avgjørelse i morgen om kampen vil gå som planlagt eller ei. Dersom Chester City ikke får arrangere kampen lørdag 12.juli, er det to muligheter - enten avlysning eller at kampen spilles på en annen dato.