Ingen negative reaksjoner for Agger

Daniel Agger trente som vanlig i går, etter å ha spilt en omgang for reservelaget på tirsdag, og kan dermed være aktuell for troppen mot Bolton. Ung Peterborough-keeper linkes.

Daniel Agger fikk ingen ettervirkninger etter å ha gjennomført sine første 45 minutter med match-action etter et skadeavbrekk på fem måneder. Agger spilte som kjent første omgang av reservelagskampen mot Manchester United på tirsdag.

Liverpool Daily Post rapporterer at dansken trente som normalt i går. Det skulle bety at midtstopperen kan være aktuell for troppen til Premier League-kampen mot Bolton på søndag.

Agger har som kjent ikke spilt førstelagsfotball siden han pådro seg metatarsalbruddet i den målløse kampen mot Portsmouth i september, og at han har vært savnet i forsvarsrekka er hevet over tvil. Liverpool har for eksempel bare klart å holde nullen fem ganger i løpet av de siste 17 kampene, noe som har bidratt til at de røde kun har vunnet sju av disse kampene.

En kilde i Danmark har funnet ut at i de 36 Premier League-kampene som Agger har startet har Liverpool holdt nullen i 58% av dem, sammenlignet med at man har holdt nullen i 42% av de 43 kampene hvor han ikke har vært med. Samtidig har Liverpool sluppet inn 50% flere mål i de kampene hvor Agger ikke har vært på banen. Liverpools scoringsfrekvens har også vært dårligere i de kampene hvor Agger ikke har figurert.

Enda en keeper linkes
I går ble Liverpool linket til Watfords 19 år gamle keepertalent Scott Loach, og i dag linkes de røde til enda en ung, engelsk sisteskanse. Denne gangen er det snakk om Peterboroughs 20 år gamle målvakt Joe Lewis. Daglig leder Rick Parry skal ha vært tilstede for å se keeperen i aksjon da Peterborough spilte borte mot Wrexham på tirsdag. På tribunen hadde han selskap av Manchester United-manager Alex Ferguson, som også var der for å studere sisteskansen på laget hans sønn Darren leder som manager. Englands U21-manager Stuart Pearce skal også ha vært der for å sjekke ut Lewis, i en kamp Peterborough vant 2-0.

- Joe er et utrolig talent, og det kommer ikke som noen overraskelse at folk fra store klubber følger ham, uttaler Peterborough-direktør Barry Fry til nettstedet Tribal Football.