Ingen skadeproblemer

Rafael Benitez bekrefter i dag at alle Liverpools spillere er i trening om dagen, og at man nå vil være godt forberedt mot sin trolig beste motstander i en CL-kvalifisiering.

Liverpool ble tatt på sengen i Liege, da laget til Rafael Benitez for en sjelden gangs skyld virket dårlig forberedt og var heldig som ikke pådro seg baklengsmål i den første kampen i 3.kvalifiseringsrunde i Champions League.

Til returen på Anfield vil Rafa og hans mannskap være mer kjent med det belgiske laget som manageren tror kan være det beste man har møtt i kvalifisering til Mesterligaen, og man vil også ha flere spillere i form og tilgjengelige etter skader. Javier Mascherano og Lucas ble ikke registrert for spill av Liverpool til disse kampene, p.g.a. sin involvering i OL, mens Philipp Degen neppe vil være aktuell etter å ha vært i full trening kun en snau uke etter å ha blitt operert i lysken. Manageren sier imidlertid at alle hans spillere nå er på treningsfeltet, og en må da anta at en mann som Sami Hyypiä igjen er aktuell etter å ha stått over siste kamp mot Middlesbrough med en hamstringskade.

- Det er mulig at dette er det beste laget vi har møtt, sier Rafael Benitez før en kvalifiseringsrunde hvor Liverpool aldri tidligere har snublet. - Hvis en ser tilbake på noen av de tidligere kvalifiseringene, var vi mye bedre enn motstanderne.

- Hvis vi gjør ting rett vil vi imidlertid kunne få overtaket mot dem på Anfield. Vi vil prøve å spille med et høyt tempo og jeg er sikker på at de vil prøve å spille kontringsfotball. Det kan bli mye av det samme som i den første kampen, men forskjellen vil være at det er på Anfield.

- Vi ønsker å være bedre på alt - dødballer og i åpent spill. Vi spilte en dårlig kamp sist. Det beste var resultatet, men nå må vi spille bedre og vi må score mål, fastslår Benitez videre.

- Du kan kjenne til et lag, men noen ganger vet du ikke nøyaktig hvordan de vil spille før de er ute på banen. Nå vet vi mye mer om dem slik at det også vil bli lettere å unngå feil. Men jeg var ikke overrasket over dem ? jeg var overrasket over hvor dårlig vi spilte.

- Vi har stor tro på at vi vil gå videre.

- Alle er tilgjengelige. Vi skal trene i morgen og da vil vi ta en avgjørelse angående en eller to spillere som har hatt problemer.