Innbrudd hos Lucas

Innbrudd hos Lucas mens han spilte mot Atlético Madrid. Han er den åttende spilleren som har hatt besøk av innbruddstyver de seneste 18 månedene. Trio blant de 100 beste i verden.

Tyver har brutt seg inn i hjemmet til Lucas Leiva og stjålet flere fotballsuvenirer. Polititet ble tilkalt til huset hans i Woolton like etter klokken 23.30. Midtbanespillerens olympiske bronsemedalje fra Beijing ble tatt sammen med en rekke fotballtrøyer.

Han er den siste i rekken av Liverpool-spillere som har fått besøk av ubudne gjester. Daniel Agger, Pepe Reina, Dirk Kuyt, Peter Crouch, Jerzy Dudek, Steven Gerrard og Robbie Keane har opplevd det samme.

Merseyside Police bekrefter at at verken Lucas eller hans partner var hjemme på tidspunktet for innbruddet. Lucas hadde spilt mot Atlético Madrid på Anfield samme kveld, der han ble byttet inn i det 77. minutt

Blant de tingene som er stjålet er: 

+ Den olympiske medaljen med et bilde på den ene siden der en fotballspiller sparker en ball. 

+ En samling brasilianske fotballtrøyer, i størrelsen large, med navnet "Lucas" på baksiden. Hver skjorte har forskjellig draktnummer. 

+ En samling Liverpooltrøyer, i størrelsen large, med navnet "Lucas" på baksiden, alle med nummer 21 på ryggen.

Åstedsgranskere har vært til stede på adressen og går nå hus-til-hus i hele området. Peter Parry ved Merseyside Police uttaler følgende til Livepool Daily Post:

- Jeg vil gjerne vise medfølelse overfor herr Leiva og hans partner for det som må ha vært en rystende opplevelse.

- Som ved alle innbrudd skal vi gjennomføre en grundig etterforskning, og vi vil tilby dem kriminalitetsforebyggende råd.

- Fra den adressen ble det tatt en mengde smykker og noen særegne fotball- og idrettssuvenirer.

- Disse eiendelene har svært stor personlig betydning for herr Leiva, og de var forbundet med noen flotte minner.

- Jeg vil be folk om å være på utkikk i tilfelle de blir tilbudt slike varer, enten på gata eller i puber, eller ser tingene til salgs på Internett.

Politiet og Liverpool FC skal snakke med Lucas for å diskutere bedre måter å beskytte hjemmet mot innbruddstyver.

Trio blant de 100 beste
Steven Gerrard, Fernando Torres og Javier Mascherano er blant de 100 beste spillerne i verden, ifølge Four Four Two. Magasinet anser "El Niño" som den tredje beste spilleren på planeten, bak Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, Gerrard er satt opp på 10.plass, mens Mascherano er på 35.

Flere merkelig valg ser ut til å være tatt. Iker Casillas er nummer fire, mens Pepe Reina ikke engang er blant de 100 beste. Andre keepere er Petr Cech og Arthur Boruc. Xabi Alonso er heller ikke med på listen. Det er derimot Diego Capel og Santi Cazorla. Ingen av de to regnes som fast inventer på Spanias landslag.

Topp ti
1. Cristiano Ronaldo
2. Lionel Messi
3. Fernando Torres
4. Iker Casilles
5. Kaka
6. David Villa
7. Zlatan Ibrahimovic
8. Sergio Agüero
9. Rio Ferdinand
10. Steven Gerrard