Intet Barry-bud

Martin O'Neill uttaler ifølge ikke alltid pålitelige News of the World at Liverpool ikke har kommet med noe nytt bud på Barry på én uke.

Etter en hel uke uten intense spekulasjoner ser Aston Villa-manager Martin O'Neill seg nå nødt til å gå ut i media å fortelle at Liverpool fortsatt har til gode å komme med et bud som sammenfaller med Aston Villas unaturlig høye verdsetting av spilleren.

O'Neill krever £18M for sin kaptein, en pris Rafael Benítez ikke er villig til å betale. Ifølge O'Neill har det vært rapporter som tilsier at de røde skal være nærmere en avtale med Barry, noe han benekter i dette som etter hvert har utviklet seg til en kamp i innfløkt mediataktikk når det gjelder Gareth Barrys fremtid.

- Det er ikke et spor av sannhet i spekulasjonene om at verken klubben eller styreformann Randy Lerner har kommet til enighet med Liverpool om noe som helst. Vi har ventet over en uke på  Liverpool for å komme tilbake med et bud som tilsvarer vår verdsetting av Barry. Deres opprinnelige bud har ikke forandret seg på den tiden, og de vet hvordan situasjonen er, kan Martin O'Neill opplyse via den ikke alltid pålitelige søndagsavisa News of the World.

Det virker lite sannsynlig at Liverpool vil komme tilbake med noe forbedret bud med det aller første. Xabi Alonsos overgang til Juventus har strandet, og det rettes derfor spørsmålstegn rundt hvorvidt Liverpool i det hele tatt ønsker, sportslig sett, eller kan, økonomisk sett, kjøpe Barry dersom Alonso blir værende på Merseyside.