Inverness CT - Liverpool Res 5-0

Liverpools reservelag tapte hele 0-5 borte mot Inverness Caledonian Thistle i Barry Wilsons testimonial. Mendy debuterte. Ablett meget skuffet.

Inverness Caledonian Thistle ligger på en 5.plass i skotsk Premier League, og det skulle vise seg at skottene ble flere nummer for store for Gary Abletts unge mannskap.

I Barry Wilsons testimonial på Tulloch Caledonian Stadium misbrukte Dani Pacheco (bildet) en stor mulighet etter 11 minutter. Spanjolen kom alene mot keeper, men avslutningen traff ikke mål. Det var det nærmeste Liverpools reservelag kom scoring i kveld.

Hjemmelaget ledet 2-0 til pause. Målene kom i det 44. og 45. minutt, og ved det siste var Mikel San José svært uheldig. Midtstopperens tilbakepasning gikk rett i eget bur.

Inverness økte til 3-0 to minutter ut i 2.omgang, før de fulgte opp med nettkjenninger også i det 59. og 82. minutt, og sluttresultat ble til slutt hele 5-0 til hjemmelaget.

Craig Lindfield kunne redusert, men keeper reddet forsøket hans. Emmanuel Mendy fikk sin debut da han ble byttet inn i pausen.

Reservelagsmanager Gary Ablett var selvsagt skuffet.
- Vi begynte faktisk ganske bra de første 20 minuttene. Så stoppet vi å spille, og vi tok gale avgjørelser. Det var en veldig skuffende kveld.

Liverpools lag: Bouzanis, Kelly (Mendy 45), Darby (Scott 60), San Jose, Huth (Ayala 45), Spearing (Irwin 60), Flynn, Crowther (Lindfield 45), Pacheco (Simon 45), Brouwer, Weijl (Eccleston 45).

På onsdag venter Hamilton Academical som leder skotsk Premier League etter to ligarunder.