ITV ut av Liverpoolfc.tv

Liverpool FC eier nå 100% av aksjene i selskapet Liverpoolfc.tv etter å ha kjøpt ut partneren ITV. Selskapet driver som kjent både klubbens nettside og TV-kanal.

Liverpool FC bekrefter i dag at de har tatt fullstendig kontroll over Liverpoolfc.tv, etter å ha kjøpt ITV sin andel av aksjene i selskapet. Denne andelen var på hele 50%. Daglig leder Rick Parry beskriver oppkjøpet som en stor fordel for klubben.

- Vi er virkelig glade for at dette nå er i boks, slik at klubben eier 100% av foretaket. Vi har hele tiden vært svært stolte over suksessen til både websiden og TV-kanalen. De er begge viktige med tanke på å bringe klubben fremover. Vi anser begge som veldig viktige redskaper for å kommunisere med våre supportere over hele verden, sier Parry til liverpoolfc.tv.

- Liverpoolfc.tv har vokst til den mest populære fotballnettsiden i England, og vi ønsker dem alt godt i fremtiden, kommenterer ITV-direktør Jonathan Rogers.

Liverpoolfc.tv ble dannet i 2000, som et delt selskapet mellom Liverpool FC og ITV. De første fruktene av samarbeidet kom i april 2001 gjennom klubbens offisielle nettside www.liverpoolfc.tv. I september 2007 lanserte så selskapet klubbens egen TV-kanal, LFC TV.